Manavgat İlçe İdare Şube Müdürleri Toplantısı

Manavgat İlçe İdare Şube Müdürleriyle toplantı düzenleyen Kaymakam Emir Osman Bulgurlu, kamu kurum ve kuruluşlarında dönüşümü sağlamak zorunda olduklarını söyledi.

Manavgat İlçe İdare Şube Müdürleri Toplantısı
Manavgat İlçe İdare Şube Müdürleri toplantısı yapıldı. İlçede görev yapan bütün kamu kurum ve kuruluş müdürlerinin katıldığı toplantıya, kaymakam Emir Osman Bulgurlu, birim amirlerine yönelik genelgeler yayınladığını söyledi. Toplantıda birim müdürlerine 'Genelgelerimi okudunuz mu? ' sorusundan cevap alamayan Kaymakam Emir Osman Bulgurlu, “Ben bu genelgeleri iş olsun diye mi yayınlıyorum. Siz bu genelgeleri okuyup anlamazsanız. Personelinize neyi anlatacaksınız? Kendinizin ve personelin dönüşümünü ve kurumun dönüşümünü nasıl sağlayacaksınız? Kamu personelinin dönüşüm mantığını ciddiye almazsanız ben sizi ciddiye alırım. Siz bunları yapmayacaksanız bunları yapacak birileri vardır. Ben böyle bir mantığı ve anlayışı kabul etmem. Ben dönüşümle ilgili genelgeleri dedikodu olsun diyemi yazıyorum. Böyle bir şey olabilir mi?” dedi.Kurum müdürlerine hitaben sert sözlerle seslenen Kaymakam Bulgurlu; “Beraber çalışacaksak, dönüşümü birlikte sağlamak zorundayız. Sizin hepinizin kurumlarına ve amirlerinize yazı yazacağım. Buradaki personelinizle gereken dönüşümü sağlayamayacağız diye. Bu böyle olmaz bu konuda 1 buçuk ay sonra yine toplantı yapacağız” şeklinde konuştu.

Sözlerinin ardından 'genelgeleri hiç okuyan yok mu? ' diye soran Kaymakam Emir Osman Bulgurlu 'ya be sefer birim müdürlerini hepsi okuduk diye yanıt verdi. Bunun üzerine Kaymakam Emir Osman Bulgurlu; “Demin sorduğum zaman neden cevap vermediniz? Biz sizlerle nasıl iletişim kuracağız. Vatandaşların sorunlarını nasıl çözeceğiz” diye sitem etti.Toplantının son bölümünde kurum müdürleri Kaymakam Emir Osman Bulgurlu 'ya yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi. Kaymakam Bulgurlu, yapılan çalışmaların projelerinin olmadığını, en kısa zamanda projelendirilmesi gerektiğini ifade etti.
Kaynak: İHA