Ddh'da Klinik Çalışanlarına Plaket Verildi

Denizli Devlet Hastanesi (DDH) Başhekimi Uz.Dr. Ramazan Canural, 14 Mart Tıp Bayramı'nda Kalp ve Damar Cerrahisi Kliniği ile Kardiyoloji Kliniği çalışanlarına özverili çalışmalarından dolayı plaket verdi.

Ddh'da Klinik Çalışanlarına Plaket Verildi
Denizli Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Ramazan Canural, kalp merkezinde son iki yıl içinde uygulanan yaklaşık 300 açık kalp ameliyatı ile merkezin bölgede tercih edilen önemli kalp merkezlerinden biri haline geldiğini söyleyerek, 'Hekiminden eczacısına, diş hekiminden hemşiresine, laborantına, teknisyenine, bütün arkadaşlarımızın Tıp Bayramı'nı yürekten kutluyorum. Çok özverili bir mesleğin sahipleriyiz. Nöbeti, mesaisi, vardiyası sürekli insanlarımızın sağlığı için uğraşıyoruz. Bütünarkadaşlarımızın özveri içinde ter döktüklerini görüyorum. Bütün birimlerimiz çok iyi çalışıyor. Eksiklerimiz de elbette var. Her geçen gün bunları tamamlamaya gayret ediyoruz. Bugün Ege Bölgesi'nde sayılı bir açık kalp cerrahisi merkezi haline dönüştük. Ben tüm arkadaşlarımızı kutluyorum, onlara hastanemiz ve hastalarımız adına teşekkür ediyorum ' dedi.

Denizli Devlet Hastanesi Kalp Merkezi'nde yapılan işlemlerin artık Denizli gündemine taşındığını belirten Başhekim Uz. Dr. Ramazan Canural,bugüne kadar 400 kadar açık kalp ameliyatı yapıldığını söyledi

Konuşmaların ardından Başhekim Ramazan Canural, Kalp ve Damar Cerrahisi Kliniği ve Kardiyoloji kliniği doktor, hemşire ve diğer çalışanlara teşekkür plaketlerini verdi.
Kaynak: İHA