Patnos Belediyesi, Cadde ve Sokak Temizliği İçin Seferber Oldu

Ağrı'nın Patnos ilçesinde kar yağışının durmasının ardından belediye ekipleri cadde ve sokak temizliği için seferber oldu.

Ekipler, iş makineleri çarşı içinde biriken karları kamyonlarla ilçe merkezi merkezi dışına çıkarırken, esnaf ise ellerine aldıkları küreklerle iş yerlerinin önünü temizleyerek çalışmalara destek verdi.

Belediye Başkanı Yusuf Yılmaz, kar yağışı ile birlikte buz tutan cadde ve kaldırımları temizlemek için hummalı bir çalışma başlattıklarını belirterek, 'Amacımız, halkımızın sorunsuz bir kış geçirmeleri için gerekli tedbirleri almak. Bu bağlamda vatandaşlarımıza kışın olumsuz yüzünü göstermemek adına bir ekip oluşturduk. Ekibimiz önce kar yağışı neticesinde yol açma çalışmalarını gerçekleştiriyor. Daha sonra yollardaki buzlanma ve don olayı için tuzlama çalışmaları sürdürülüyor. Bunun dışında oluşturduğumuz ekip ile ilçe merkezindeki bütün cadde ve sokaklardaki karları bir kenara topladıktan sonra kamyonlarla ilçe dışına taşıyor. İlçe merkezini temizleyene kadar ekiplerimiz aralıksız çalışmalarını sürdürecek. ' dedi.