İyi Olan Kazansın’ Filminin Özel Gösterimi Düzenlendi

28 Şubat Salı akşamı ELLE’in Mart kapağını süsleyen Oscar ödüllü Reese Whitherspoon’un başrolünü üstlendiği ‘This Means War /İyi olan Kazansın’ filminin özel gösterimi ELLE, Kanyon ve Tiglon işbirliğiyle düzenlendi.

İyi Olan Kazansın’ Filminin Özel Gösterimi Düzenlendi
Bu eğlenceli gecede, cemiyet hayatının tanınmış simalarının yanısıra Türkiye 'nin önde gelen reklamverenleri de biraraya geldi. Tiglon aracılığıyla vizyona girecek olan 'İyi Olan Kazansın'filminin ön gösterimine katılan davetliler hem romantik dakikalar hem de aksiyon dolu filmde eğlenceli bir akşam geçirdiler.

Özel gösterim öncesinde düzenlenen 'Wine&Cheese'kokteylinde keyifli bir sohbete koyulan davetliler tatlı, ekşi soslu tavuk, pazıda pestolu bonfile ve pirinç yufkasında isli somon gibi çeşitli özel ikramların şarap eşliğinde akşamın tadını çıkardı. ELLE Dergisi 'nin Mart sayısı kapağını süsleyen Oscar ödüllü Reese Whitherspoon, filmde iki ajanın arasında kalan 'Lauren'karakterini canlandırdığı film, 2 Mart 'ta vizyona girecek.

Kanyon 'da gerçekleşen ön gösterimde cemiyet hayatının tanınmış simalarından Can Yalman, Selin Billi, Cem Lokmanhekim, Aslı Kuseyrioğlu, Ece Şirin, Gökhan Kimsesizcan gibi isimler vardı.