Özel Sani Konukoğlu Hastanesi'nde Saç Ekim Merkezi Hizmete Sunuldu

Özel Sani Konukoğlu Hastanesi'nde, Plastik Estetik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Opr.Dr. Ömer Keven başkanlığında Saç Ekim Merkezi hizmete sunuldu.

Özel Sani Konukoğlu Hastanesi'nde Saç Ekim Merkezi Hizmete Sunuldu
Opr. Dr. Keven, saç dökülmelerinin önemli bir sorun olmasının yanı sıra, insanları psikolojik olarak olumsuz etkilediğini söyledi.

Özel Sani Konukoğlu Hastanesi Saç Ekim Merkezi'nde saç dökülmesi sonucu oluşan kellik problemine çözüm bulmak amacıyla FUE Saç Ekim Yöntemi uygulandığını belirten Opr. Dr. Keven, FUE Yöntemini şöyle açıkladı:“Kafanın ense ve kulak üzerinde bulunan ve ömür boyu dökülmeme özelliğine sahip olan saçlı bölgeden, deriyi kesmeden, sadece lokal anestezi altında, 1 mm'den küçük çok ince özel iğne uçları (punch-panç uçları) ile saç köklerinin tek tek alınarak, mikroskopik gözlüklerle, tamamen saçsız ya da sıklaştırma yapılacak alana uygulanan nakil işlemidir. Kesme, dikiş, kanama ve fire olmaması, iz bırakmaması, daha sık ekim imkanı, daha fazla doku transferi, kısa sürede iyileşme, doğal görünüm ve seanslar arasında beklemeye gereksinim duyulmaması, FUE Yöntemi'nin avantajlarını oluşturuyor.”
Kaynak: İHA