Evlerinin Yanışını Gözyaşları İle İzlediler

Çorum'da tek katlı bir evde yangın çıktı.

Evlerinin Yanışını Gözyaşları İle İzlediler
  İki kız kardeş evlerinin yanışını gözyaşlarıyla izlerken, gırtlak kanseri olduğu öğrenilen ev sahibi baba ise fenalaştı.

Edinilen bilgilere göre, saat 21.15 sıralarında Gülabibey Mahallesi 9. Bağcılar Sokak`ta Zeki Şakar`a ait evde bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Evden dumanlar yükseldiğini gören aile, kendilerini dışarı attı. Durum, polis ve itfaiye ekiplerine bildirildi. Bölgeye itfaiye ve polis ekiplerinin yanı sıra Çorumgaz ile Yedaş`a bağlı ekipler de sevk edildi.

Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangına müdahale etti. Yoğun bir şekilde dumanların yükseldiği evde çıkan yangın, uzun uğraşlar sonucu söndürüldü. Polis yangının çıktığı sokakta güvenlik önlemi alırken, vatandaşlar olayı meraklı gözlerle izledi.

Öte yandan, Şakar ailesi üyeleri, evlerinin yanışını gözyaşlarıyla izledi. Ağlayan iki kardeşi polisler teselli etmeye çalıştı. Gırtlak kanseri olduğu belirtilen ev sahibi Zeki Şakar da evdeki eşyalarının kül oluşuna daha fazla dayanamayarak fenalaştı. Vatandaşlar tarafından olay yerine çağrılan ambulansa kaldırılan talihsiz adam, tedavi altına alındı.

Can kaybı ve yaralanmanın yaşanmadığı yangında evde büyük çapta hasar meydana geldi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.  
Kaynak: İHA