Milletvekili Erdoğan, Tahir Tekin Öztan'ı Yalnız Bırakmadı

AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, TUTAP tarafından geleneksel olarak 3. Uluslararası Başarı Oskarı Ödülleri töreninde Türk Mutfağı Tanıtma Oskarı'na layık görülen Sahan Şirketler Topluluğu Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Tekin Öztan'ı yalnız bırakmadı.

Milletvekili Erdoğan, Tahir Tekin Öztan'ı Yalnız Bırakmadı
Gaziantep'in ve Türkiye'nin uluslararası platformlarda tanıtımını bir görev olarak kabul eden ve üstlendiği misyonu başarıyla yerine getiren merkezi İstanbul'da bulunan Sahan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Tekin Öztan'ı, TUTAP Başarı Oskarları ödül töreninde yalnız bırakmayan AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, “Gaziantep hepimizin ortak davasıdır. Her şey daha güzel ve modern bir Gaziantep için. Elbette kentimizin gelişmesi, kalkınması ve tanıtılması ortak görevlerimiz arasındadır. Bugün böyle büyük bir organizasyonda Gaziantepli bir hemşerimizin sadece kendisinin değil, Gaziantep'in de ismini başarıyla oskarlara yazdırması gurur verici bir olaydır. Tahir Tekin Öztan'ı yürekten kutluyorum. Gaziantep'e yaptığı hizmetler, tarihi yapıların restorasyonu ve gelecek nesillere aktarılması için sarf ettiği fedakarlıklar, Gaziantep Mutfak kültürünün tanıtılması, belgelenmesi ve tescillenmesi için ortaya koyduğu performansla son olarak yayınladığı Gelenekten Geleceğe Gaziantep Yemekleri kitabı kentimiz için, kültürümüz için, ülkemiz için övgüye değer hizmetlerdir. Gaziantep'i kendisine dava edinmiş, ulusal ve uluslar arası platformlarda Gaziantep'in tanıtımını misyon edinmiş bu insanı yürekten kutluyorum. Bugün şahsım adına olduğu gibi kentim adına da büyük gurur duydum. Yüzlerce yerli ve yabancı devlet adamı yanında ulusal ve uluslar arası medyanın yakından takip ettiği bu törende Gaziantep adını ön plana çıkararak gündeme taşıyan Tahir Tekin Öztan'ı yürekten kutluyor, çalışmalarında daima yanında yer alacağımızı bilmesini istiyorum” dedi.

Başarılarından dolayı Tahir Tekin Öztan'ı kutlayan AK Parti Genel Sekreteri ve Ankara Milletvekili Haluk İpek de, “Ülke kalkınması ve tanıtımına destek veren herkesi yürekten kutluyorum” diye konuştu.Ankara JW Marriott Otel'de düzenlenen törenle ödülünü Eski Turizm Bakanı, Ak Parti Kadın Kolları Genel Başkanı Güldal Akşit'ten alan Sahan Şirketler Gurubu Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Tekin Öztan, Ak Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan'la uzun uzun sohbet ederek çalışmaları ve yeni projeleri hakkında bilgi verdi. Öztan yaptığı değerlendirmede, “Gaziantep benim en büyük davamdır. Ben Gaziantep'in davacısıyım. Bugün aldığım bu başarı oskarı kadar beni törende yalnız bırakmayan ve Ankara'ya geldiğimizden bu yana bizlere her türlü desteği sağlayan Ak Parti Gaziantep Milletvekili Sayın Mehmet Erdoğan'ın yanımızda oluşu mutlu etti. Sayın Erdoğan'ın Gaziantep'e yaptığı hizmetleri, verdiği destekleri, imza attığı büyük projeleri biliyor ve yakından takip ediyoruz. O'da bizim gibi bir Gaziantep sevdalısı. Kendisine bizleri bu güzel günümüzde yalnız bırakmadığı için çok teşekkür ediyorum” dedi.

Gaziantep'le ilgili birçok projesinin bulunduğunu da sözlerine ekleyen Sahan Şirketler Gurubu Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Tekin Öztan, “Gaziantep'e vefa borcumuzu ödemeye devam edecek, üstlendiğimiz misyonumuzun başarıyla gerçekleştirilmesi yönünde hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağız. Önümüzdeki günlerde kentimizle ilgili yeni projelerimizi de kamuoyu ile paylaşacağız” dedi.
Kaynak: İHA