Ayvalık Mhp’de Dursun İnan Da Adaylığını Açıkladı

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Teşkilatı’nın 4 Şubat Cumartesi günü İsmet İnönü Kültür Merkezi’nde saat 10. 00’da yapılacak olan kongresi öncesinde, Mehmet Kaban’ın ardından, önceki gün de uzun yıllar teşkilatta yöneticilik yapmış olan Dursun İnan da adaylığını açıkladı

Ayvalık Mhp’de Dursun İnan Da Adaylığını Açıkladı
  MHP Ayvalık İlçe Başkanlık binasında adaylığını açıklayan 26 yıllık elektrik mühendisi Dursun İnan 'ı; partili arkadaşları Mehmet Çokkorkmaz, Muhittin Tüfekçi, Akan Örs, Ali Atalay, Mustafa Kemal Şişman, Cerrah Şanlıoğlu, Halil Koşvar, Emin Gürses, Hasan Güneş, Mehmet Emin Öner, Muzaffer Çankaya, Erol Yenigül, Aysel Savran, Derya Gümüşgül, Yeşim Benek, Sevtap Şahin ve Meral Özerden yalnız bırakmadı. Milliyetçi camianın içinde lise yıllarından bu yana faal görev yaptığı belirtilen 49 yaşındaki 1 çocuk babası Dursun İnan yaptığı açıklamada, “Milliyetçi Hareket Partisi Ayvalık ilçe yönetimi olarak 13 ay önce Nedim Özdemir başkanlığında atanarak göreve geldik. Başkanımızın ailevi nedenlerin de dolayı başkanlıktan ayrılmasıyla başkanvekili olarak göreve devam ettik. Görevi aldığımız ilk günden itibaren Ayvalık ta davaya gönül vermiş genç yaşlı demeden tüm ülkücü dava arkadaşlarımızın bir araya gelmesini sağladık. Bu güne kadar bizlere desteğini esirgemeyen tüm partililerimize ve birlikte çalıştığımız arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Kuruluşundan günümüze kadar İlçe Teşkilatımızda ve yan kuruluşumuzda değişik kademelerde görev yapanlardan hakkı rahmetine kavuşanları rahmetle, sağ olanları minnetle anıyor ve esenlikler diliyorum” dedi.

MHP 'DE BÜTÜNLÜĞÜ SAĞLAMAK İSTİYOR

İnan, “Yaptığımız görüşmeler neticesinde çok olumlu yaklaşımlarla karşılaştık. Tüm teşkilatlar mensupları kapılarını gönülleri gibi ardına kadar açmışlardır. Hiçbir Milliyetçi Hareket Partisi mensubunun bizden uzakta durmasına ve çalışmalarımızın dışında kalmasına tahammülümüz yoktur. Milliyetçi hareketin mensupları birliğin kıymetini en iyi bilenlerdir.

Bu birlikteliği daha ileriye götürüp Ayvalık ta Üç Hilalli bayrağı göndere çekebilmek için 4 Şubat 2012 Cumartesi günü yapılacak olan olağan kongremizde çalışmalarımıza daha fazla katkısı olacağına inandığımız arkadaşlarımızla yeni bir yönetim kurulu listesi oluşturup yönetime yeniden aday olduk” ifadelerini kullandı.

Milliyetçi Hareket Partisi olarak üç hilalin gölgesinde hedeflerini gerçekleştirmek istediklerine dikkat çeken MHP Ayvalık İlçe Başkan Adayı Dursun İnan, uzun ve zorlu bir yoldan geçtiklerini vurgulayarak, “Artık zaman hedefe ulaşma zamanıdır. Ülkemizin bölünmez bütünlüğü milletimizin birlik beraberliği ve kardeşliği için Milliyetçi Hareket Partisi olarak iktidar yolunda sağlam adımlarla yürümekteyiz. Sayın dava arkadaşlarım, talip olduğumuz görevin onurlu olduğu kadar mesuliyetli olduğunun idrakindeyiz. Ayvalık 'ımızda güçlü bir MHP teşkilatı oluşturarak, birlik ve beraberliğin temini ve halkımıza hizmet etmek gayesi ile arkadaşlarımızla çıkacağımız bu yolda desteklerinizi bekliyoruz Kongre sürecinin başladığı şu dönemde tüm Türkiye genelindeki Milliyetçi Hareket Parti kongrelerinin milletimize hayırlar getirmesini temenni eder, saygı ve sevgilerimi sunarım. Nasip olması halinde Cenabı-ı Allah 'tan yüzümüzün akı ile görev yapmayı, vatana millete, Ayvalık 'ımıza faydalı olmayı diliyorum. Partili Partisiz tüm Ayvalıklıları 04 Şubat 2012 Cumartesi Günü saat 10.00 da İsmet İnönü Kültür Merkezimiz de gerçekleştireceğimiz Kongremize davet ediyorum” diye konuştu.

Öte yandan 4 Şubat Cumartesi günü saat 10.00da yapılacak olan genel kurul toplantısının çoğunluk sağlanamaması halinde aynı gün saat 14.00de yapılacak ikinci toplantıyla gerçekleştirileceği öğrenildi.  
Kaynak: İHA