Çılgın Gençler, Kar Yağışını İşte Böyle Keyifli Hale Getiriyor...

Bursa'da yoğun kar yağışını fırsat bilen adrenalin tutkunu Rakatak Extreme grubu üyeleri, şehrin tüm mekanlarını bir kez daha doğal kayak merkezine çevirdi.

Çılgın Gençler, Kar Yağışını İşte Böyle Keyifli Hale Getiriyor...
Kimi zaman bir parkta bankların üzerinden atlayarak, kimi zaman yollarda hurda arabaların üzerinden uçarak snowboard yapan gençler, bazen de korkulukların üzerinde tehlikeli şovlara imza atıyor. Rakatak üyeleri, kar kalınlığının 3 metreye ulaştığı Uludağ'da, futbol kale direğinin üzerinde ya da otellerin çatısında yaptığı şovlarla yürekleri ağıza getirmeye devam ediyor.Bursa'da 2 yıl önce 5 gencin kurduğu ancak kısa sürede ülke çapında 10 bin gence ulaşan Rakatak Extrem grubu, kar yağışını çile olmaktan keyifli hale getiriyor. Kent merkezlerini kayak pistine çeviren gençler, dört mevsim sıra dışı sporlarla Türkiye'nin tanıtımınına katkı yaparak etkinliklerinin devam edebilmek ve gençleri daha fazla biraraya getirebilmek için Spor Bakanı Suat Kılıç'tan destek beklediklerini belirtiyor.

10 bini aşan grup üyeleri bir çok spor dalı ile internetten dünyaya Türkiye tanıtımında destek oluyor.Amaçlarının, adrenalin dolu sıra dışı sporların tanıtımı ve gençleri kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmak olduğunu anlatan Grup Sözcüsü Orcan Özcan, 'Biz Extreme sporlarının Türkiye'deki en geniş katılımlı üyeye sahip olan temsilcisiyiz. Amacımız gençleri bu sporlarla tanıştırmak ve ülkemizin tanıtımına destek olmak. Kar yağışını da çile olmaktan çıkartıp keyifli hale getirmek için bu tür organizasyonlara imza atıyoruz ' dedi.Grubun yüzde kırk oranında bedensel engelli üyesi Kemal Arpalıer de, 'Türkiye'nin sıradışı sporlar yapan ilk ve tek grubu olarak bu tür heyecanlı organizasyonlara imza attığımız için mutluyuz. Ufak tefek sakatlıklar yaşansa da verdiğimiz mesajlar ve yaşadığımız heyecanından dolayı keyif alıyoruz ' diye konuştu.
Kaynak: İHA