Yerel Medya Eğitim Seminerlerinin Üçüncüsü Kumluca'da Yapılacak

Basın Yayın ve Enformasyon Antalya İl Müdürlüğü Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi’nin işbirliği ile yaptığı yerel medya eğitim seminerlerinin üçüncüsünü Kumluca’da gerçekleştirecek.

18 Şubat 2012 tarihinde Kumluca Belediyesi Konferans Salonu 'nda yapılacak program sonrası katılımcılara sertifika verilecek.

Başbakanlık Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü 'nden yapılan açıklamaya göre söz konusu eğitim Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi ve Antalya Gazeteciler Cemiyeti 'nin işbirliği ile gerçekleştirilecek. Haber toplama ve yazma teknikleri, röportaj teknikleri, haber fotoğrafçılığı, sokak haberciliği, medya ve çeşitlilik, basın etiği ve hukuku ile basın kartları ve yeni düzenlemeler, konuları uzmanları tarafından katılımcılara anlatılacak.

Seminere Antalya merkezde görev yapan gazeteciler de katılabilecek ve Kumluca 'ya ulaşımları 18 Şubat 2012 cumartesi günü saat 07.30 'da Muratpaşa Camii 'nin önünden kaldırılacak araçla sağlanacak. Seminere katılmak isteyen basın mensupları 15 Şubat 2012 Perşembe günü saat 17.00 'ye kadar Basın Yayın ve Enformasyon Antalya İl Müdürlüğü 'nün antalya@byegm.gov.tr mail adresine veya 248 33 13 ve 248 80 48 nolu telefonlarına ulaşmaları gerekiyor.

Yerel medya eğitim seminerlerinin ilki 23-24 Kasım 2011 tarihleri arasında Antalya 'da, ikincisi 17 Aralık 2011 tarihinde Alanya 'da gerçekleştirilmişti. Bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilen eğitime Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. M. Bilal Arık, gazeteci Savaş Ay, Sabah Gazetesi Fotoğraf Editörü Kutup Dalgakıran da konuşmacı olarak katılacak.