Bakan Eroğlu, Karacaören’in Beklentilerinin Karşılanacağı Sözü Verdi

Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu, Antalya’nın içme suyu ihtiyacının Karacaören Barajı’ndan karşılanmasına karşı çıkan Bucaklılara, ilçenin beklentilerinin karşılanacağı sözünü verdi.

Bakan Eroğlu, Karacaören’in Beklentilerinin Karşılanacağı Sözü Verdi

Bucak Belediye Başkanı Ramazan Ayaz, Burdur ve Bucak ' tan katılımcıları bulunan kalabalık bir heyetle ziyaret ettikleri Bakan Veysel Eroğlu ile yapılan görüşmenin ayrıntılarını paylaştı. Antalya ' nın içme suyunun temin edilmek istenmesiyle ilgili gelişmenin Burdur ve Bucak ' ta gündemi meşgul ettiğine değinen Ayaz, ' Yapılan görüşmede bu durumu Bakan Eroğlu ' na aktardık. Karacaören Barajı ' yla ilgili kesinleşen bir durum olmadığını söyledi. Burdur ve Bucak ' ın beklenti ve sıkıntılarının muhakkak dikkate alınacağını ifade ettiler. ' dedi.
Konuyla ilgili Bakan Eroğlu ' nu ziyaret eden heyette, AK Parti Burdur milletvekilleri Bayram Özçelik ve Hasan Hami Yıldırım, Burdur İl Genel Meclisi Başkanı İbrahim Ekici, Bucak Belediye Başkanı Ramazan Ayaz, AK Parti İl Başkanı Osman Karakaya ile Bucak İlçe Başkanı Süleyman Mutlu, Burdur ve Bucak ' ın iş dünyası temsilcileri yer aldı.