Kırklareli, Emitt 2013 Fuarı'nda Tanıtılacak

Kırklareli, EMİTT 2013 Fuarı'nda tanıtılacak.

Kırklareli Kültür ve Turizm Müdürü Mustafa Çaltı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kırklareli'nin doğal, kültürel turistik ve tarihi özelliklerinin önümüzdeki yıl 24-17 Ocak'ta Beylikdüzün'deki TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenecek EMİTT 2013 Fuarı'nda tanıtılacağını söyledi.

Çaltı, fuarda tanıtım amacıyla hazırlanan broşür, CD ve DVD'lerin yer alacağını kaydetti.

-Demirköy Emniyet Amirliği'ne kışa uygun araç

Demirköy Emniyet Amirliği bünyesinde görev yapmak üzere kışa uygun bir araç kiralandı.

Kırklareli Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, kış şartlarının sert geçtiği Demirköy ilçesinde hizmetlerin aksamaması amacıyla 2012 model 4X4 bir otomobil kiralandığı belirtildi. Otomobilin Kırklareli Emniyet Müdürü Hüseyin Aktaş tarafından Demirköy Emniyet Amirliği'ne teslim edildiği kaydedildi.

-Takım Bazlı Dil Öğrenme Projesi

Kaynarca Ortaokulu öğrencileri ''Takım Bazlı Dil Öğrenme'' projesi kapsamında Danimarka'nın Slagelse şehrindeki Hong Okulu'nu ziyaret etti.

Kaynarca Ortaokulu'ndan yapılan yazılı açıklamada, 5 gün süren ziyarette her iki ülke öğrencilerinin proje hakkında bilgi alışverişinde bulunduğu belirtildi. Proje amacının öğrencilerin değişik kültürleri tanımaları ve bu konuda görüş geliştirmeleri olduğu kaydedildi.

Muhabir: Özgün Tiran / Cihan Demirci

Yayıncı: Atakan Çelik
Kaynak: AA