Chp İzmir İl Başkanı Engin'den Başkan Solak'a Geçmiş Olsun Ziyareti

CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin, geçen cuma günü fıtık ameliyatı olan geçiren Çiğli Belediye Başkanı Metin Solak’ı evinde ziyaret etti.

Belediye başkanlarının yoğun tempoyla çalıştığını ve bu arada genellikle sağlıklarını ihmal ettiğini söyleyen Engin, “Metin Başkan da oldukça tempolu çalışıyor. Metin Başkan bize lazım. Bir an önce sağılığına kavuşarak görevinin başına dönmesini bekliyor, kendisine acil şifalar diliyorum.” dedi.

Ameliyattan sonra ağrılarından kurtularak sağlığına kavuştuğunu ifade eden Başkan Solak da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. En yakın zamanda görevinin başına döneceğini belirterek, “Başarılı bir ameliyatın ardından sağlığıma kavuştum. Beni evimde ziyaret eden Ali Engin başkanım ve Çiğli Kaymakamı Mustafa Arı’ya çok teşekkür ediyorum. Ameliyattan sonra beni arayan başta CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu olmak üzere CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin, MYK üyeleri, İzmir milletvekilleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocağolu, ilçe belediye başkanları, meclis üyeleri, muhtarlar, gazeteciler, işadamları, partili arkadaşlar, belediye bürokrat ve çalışanları, Çiğlililer ve dostlarıma sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.” şeklinde konuştu.