Ünlülerin Şifacısı Sınır Ötesine De Şifa Dağıtıyor

Uyguladığı tedavi yöntemiyle hem Türkiye'de hem de dünya çapında üne ulaşan Meryem Yıldırım, General Raşit Dostum'dan Aydın Menderese, Alpaslan Türkeş'den Şenol Güneş'e, kadar yüzlerce ünlü isme şifa dağıtmasıyla tanındı.

Ünlülerin Şifacısı Sınır Ötesine De Şifa Dağıtıyor
Dünyada sadece Meryem Yıldırım tarafından uygulanan ve şimdilerde oğlu Denis tarafından devam ettirilen tedavi yöntemiyle tüm omurga rahatsızlıklarına çare bulunuyor. Meryem Yıldırım elini dokundurduğu felçliyi iyi ediyor, gözleri görmeyen hastaya ise ışık oluyor. Türkiye ve Avrupa'nın önde gelen hastanelerinin omurga hastalarını yönlendirdiği Meryem Yıldırım, aynı zamanda Harvard Üniversitesi Tıp Fakültesi ve İngiltere Kraliyet Tıp Akademisi'nden de hasta aldıklarını belirtiyor. 6 yaşından bu yana oğluna eğitim verdiğini anlatan Yıldırım, "İnsan vücudundaki hastalıkların yüzde 70'inin sebebi omurga. İlk başlarda Türkiye ile sınırlı olan tedavilerimiz bugün ABD, Rusya, İngiltere, Kanada, Arabistan, Yunanistan gibi 20'den fazla ülkeye ulaştı. Geçen sene dünyanın en iyi nöroloji ve beyin cerrahi konusunda uzmanların yer aldıkları konferansta bizim yöntemimizden bahsedildi. 6 yaşından bu yana yanımda eğitim gören oğlum Denis ile birlikte hem modern hem de alternatif tıpı kullanarak yüzde 99 oranında başarıya ulaştık" diye konuşuyor.

Yaklaşık 20 yıldır Türkiye'de yaşayan Meryem Yıldırım'ın hayatı Trabzon'a opera yarışması için gelmesiyle değişiyor. Uçağın kalkış saatini beklerken koltuk üzerinde kıvranan bir kişiyi görünce İngilizce 'Can I help you' -Size yardım edebilir miyim' diyen Meryem Hanım, bu kişinin daha sonra İstanbul Hava Yolları Genel Müdürü Şerafettin Aydın olduğunu öğrenmiş. Meryem Yıldırım sayesinde ağrılarından kurtulan Aydın, hemen dostu, eski Trabzonsporlu futbolcu Ünal Kahraman'ı, o da Şenol Güneş'i aramış. Meryem Hanım'ı Trabzon'da kalmaya ikna eden Aydın, herkesten gizli olarak Şenol Güneş ve arkadaşları, İl Sağlık Müdürü'nün evinde terapiye devam etmişler. Önce 27 yaşında felçli genç bir çocuk, arkasından gözleri görmeyen genç bir kız getirmişler. Kızın gözleri açılınca, genç yürümeye başlayınca Meryem Hanım'ın ismi Trabzon'da dilden dile konuşulmaya başlamış. Meryem Yıldırım'ın şöhreti İçişleri Bakanlığı sırasında Meral Akşener tarafından Ankara'ya davet edilmesiyle daha da artmış. Burada gözlerden ırak bir evde Afganistanlı Türkmen lider General Raşit Dostum'u tedavi eden Yıldırım'ın ünü tüm Türkiye'yi sarmış. Şimdilerde uyguladığı terapiyi oğlu Denis'e öğreten Yıldırım dünya genelinde binlerce hastaya şifa dağıtmaya devam ediyor.

ANNE ALTERNATİF- OĞUL MODERN TIP UZMANI Meryem Yıldırım ve oğlu Denis'in tedavi yöntemleri dünya çapında bilim çevreleri tarafından da sıkı takip ediliyor. Denis, Tiflis'te Tıp Fakültesi'ni, Başkent Üniversitesi'nde de Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Bölümü'nü bitirmiş. Yani annesinin sahip olduğu geleneksel ve alternatif tıp birikiminin yanına, modern tıbbın bilgilerini de eklemiş. Ana oğul bugün dünyanın en ünlü omurga uzmanları arasında gösteriliyor. Rusya ve Uzakdoğu ülkelerinde çok sayıda uzmandan eğitim aldığını ifade eden Meryem Yıldırım, uzun ve sağlıklı yaşamın sırrının omurgada saklı olduğunu yüzyıllar önce dünya çapında en önde gelen isimlerin hep vurguladığını ifade ediyor. Ali Abu, İbn-i Sina, Leonardo Davinci, Tıp'ın babası olan Hypocratus'ın bile sebebi bilinmeyen ve bir türlü tedavi edilemeyen rahatsızlıkların omurgaya dayandığını söylediğini anlatan Yıldırım, "Günümüzde bir çok tedavi yöntemi hastalığın sonucunu hedeflediği için hastalığa sebep olan faktörler ise ihmal edilmekte. Bir ağacın çürümüş olan dalını kesmek veya iyileştirmeye çalışmak, ağacın köküne bakmadan zaman ve imkan kaybından başka bir şey değildir. Örneğin; Erencan adlı bebek hastamız ciddi gelişim sorunlarla doğmuş. Almanya'da Doktorlar ailesine bu bebek yaşamaz, boşuna umutlanmayın demişler. Çocuk bize geldiğinde bir buçuk yaşında olduğu halde hem fiziksel hem zihinsel geriliği ciddi orandaydı. Erencan'ı tedavi etmeye başladıktan birkaç ay sonra çocuk hayata döndü. Belki asla tam sağlıklı bir bebek olamayacak ama Erencan büyümeye, yemek yemeye başladı.

Durmayan ağlamaların yerine dolu dolu gülüşler geldi. Bel fıtığı olan eski bir futbolcu pek çok cerrahi operasyon geçirmiş ama ağrıları dinmemiş, bebek gibi ağlıyor ve sürekli ‘’ben felçli kalacağım’’ şeklinde haykırıyordu. Birkaç seans sonrasında ağrıları dinmiş, birkaç ay sonunda ise kassal kuvvet eski haline gelmişti. Bel ve boyun fıtığı, omurgaya dair tüm rahatsızlıklar, migren ve baş ağrıları, yüksek tansiyon, görme problemleri, hamile kalamama, şeker, iktidarsızlık, beyin kanaması, çocuk felci, mide ve bağırsak sistemi rahatsızlıklarına tedavi uyguluyoruz" diye konuştu.

Kaynak: İHA