Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’nde Yeni Yıl Kutlaması

Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’nde geleneksel yeni yıl kutlaması yapıldı.

Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’nde Yeni Yıl Kutlaması
Kutlamada bir konuşma yapan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ömer Geçici, Akdeniz Üniversitesi’nde son derece başarılı çalışmalar yapıldığının altını çizerek, “Elele daha güzel işleri birlikte yapacağız” dedi.

Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’nin çok büyük bir kurum olduğunu vurgulayan Prof. Dr. Ömer Geçici, “Hastanemizde bugüne kadar güzel işlere imza atıldı. Bu güzel işlerin ortaya çıkmasında bütün çalışma arkadaşlarımızın payı var. Önümüzdeki yıllarda daha güzel işler yapacağız. A2 Blok açılışını yapmayı planlıyoruz. Burası sağlık açısından son derece önemli bir proje olma özelliğini taşıyor. VIP özellikli odaları ile hastalarımıza hizmet verilecek” diye konuştu.

2013 yılının bir başka önemli projesinin de Diş Hekimliği Hastanesi’nin halkın hizmetine sunulması olduğunu kaydeden Prof. Dr. Geçici, AR-GE binasının da yeni yılın önemli çalışmalarından biri olduğunu ifade etti.

Projelerin, Akdeniz Üniversitesi Hastanesi olarak birlikte hayata geçirileceğini belirten Prof. Dr. Geçici, “Yeni yılda daha huzurlu bir ortamda hep birlikte güzel işler yapacağımıza inanıyorum. Herkesin yeni yılını kutlayarak güzellikler getirmesini diliyorum” ifadesini kullandı.

Başhekim Doç. Dr. Mustafa Ünal da yaptığı konuşmada, “Acısıyla tatlısıyla 2012’ye veda ediyoruz. Yeni yıl ümit demek, başlangıç demek. 2012 yılına ait üzgünlükleri kenara bırakalım. Bir aile olarak yeni yılda hepinize huzurlu ve mutlu bir yaşam diliyorum” dedi.

Akdeniz Üniversitesi Hastanesi H Blok Atrium’da gerçekleştirilen kutlamaya, Akdeniz Üniversitesi Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ömer Geçici ile Prof. Dr. Abdullah Aziz Ergin, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mimar Türkkahraman, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Oktay Dinç, Tıp Fakültesi öğretim üyeleri, hemşireler, idari kadro, hastane personeli ve Türkiye’nin ilk yüz nakli olan kişisi Uğur Acar katıldı.

Kaynak: İHA