Gümüşhane’de Eski Trafo Binası Park Yapılmak Üzere Belediye Tarafından Yıkıldı

Gümüşhane’nin Bağlarbaşı Mahallesinde bulunan ve uzun yıllar boyunca trafo olarak kullanılan bina Gümüşhane Belediyesi ekipleri tarafından park ve muhtar evi yapılmak üzere yıkıldı.

Gümüşhane’de Eski Trafo Binası Park Yapılmak Üzere Belediye Tarafından Yıkıldı
Ahmet Ziyaüddin Gümüşhanevi Camii karşısında bulunan trafo binasının yapılan uzun görüşmelerin ardından geçtiğimiz günlerde boşaltıldığını ifade eden Belediye İşletme Müdürü Çetin Tanış, “Yıllar önce şehrin elektriğini sağlamak amacıyla yapılan yapı, belediye ekiplerimiz tarafından yapılan titiz çalışma sonucu sorunsuz bir şekilde yıkıldı. Yıkılan trafo binasının yeri değiştirilerek küçük boyutta yapılan trafo sistemiyle artık bu büyük yapıya gereksinim kalmadı. Böylece trafo binasının çehresi büyük oranda değişti. Yapacağımız çevre düzenlemesiyle vatandaşların beğenisini kazanarak, mevcut alanın şehrimize yakışır bir görünüm kazanmasını sağlayacağız.” şeklinde konuştu.

Tanış, yıkılan trafo binasının bulunduğu alanda Hasan Ataman Parkının yapılacağını belirterek trafo binasının kaldırılmasında kendilerine yardımcı olan Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş yetkililerine teşekkür etti .
Kaynak: İHA