Kayınpederini Öldürdüğü, Kayınvalidesini Yaraladığı İddiasıyla Yargılanan Sanık, 27 Yıl 3 Ay Hapis Cezasına Çarptırıldı

Antalya'da kayınpederini öldürdüğü, kayınvalidesini yaraladığı iddiasıyla yargılanan sanık, 27 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Antalya 2. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya tutuklu sanık İbrahim Ömerciklioğlu katıldı.

Son savunması sorulan Ömerciklioğlu, olaydan üzüntü duyduğunu söyledi.

Daha sonra kararını açıklayan mahkeme heyeti, Ömerciklioğlu'nu ''Silahla insan öldürmekten'' 15 yıl, ''Silahla insan öldürmeye teşebbüsten'' 9 yıl 4 ay, ''Tehdit'ten 2 yıl 1 ay, ''Ruhsatsız silah bulunmak''tan da 10 ay hapis cezasına çarptırdı.

İbrahim Ömerciklioğlu, Korkuteli ilçesinde 2010 yılı Temmuz ayında gittiği boşandığı eşinin ailesinin evinde, çocuğunu göstermediklerini iddia ettiği eski kayınpederi Ramazan Bakacak ve eski kayınvalidesi Fatma Bakacak ile tartışmış, tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine tabancayla ateş ettiği Ramazan Bakacak olay yerinde hayatını kaybetmişti. Yaralanan Fatma Bakacak ise hastanede tedavi altına alınmıştı.

İbrahim Ömercikoğlu, bir süre sonra teslim olmuştu.

Muhabir: Hatice Özdemir

Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
Kaynak: AA