Chp, İzmir'de Yeni Yılı Engellilerle Erken Kutladı

CHP İzmir İl Örgütü, yeni yılı engelli vatandaşlarla erken kutladı.

Chp, İzmir'de Yeni Yılı Engellilerle Erken Kutladı
İzmir Fuar alanında düzenlenen 'Engelsiz' balosuna CHP İl Başkanı Ali Engin'in yanı sıra Urla Belediye Başkanı M. Selçuk Karaosmanoğlu, Urla Kent Konseyi Engelli Meclisi Başkanı Perihan Ekmen ve Türk Kızılayı Urla Şube Başkanı Nurgül Saltık da katıldı.

Etkinlikte, Urlalı engelsiz yürekler yeni yıla merhaba diyerek, çoşkulu bir gün geçirmenin mutluluğunu ve sevincini yaşadılar

CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin, yeni yılı engelli vatandaşlar ve aileleri ile birlikte karşılamak için uzun süredir hazırlık yaptıklarını ve bu organizasyonun kendileri için çok önemli olduğunu belirterek, konuşmasında şunları söyledi: “Parti olarak tüm Türkiye’de olduğu gibi İzmir’de de engelli vatandaşlarımızın sorunlarının çözümü, taleplerinin karşılanması ve hayatlarını kolaylaştırmak için büyük çaba sarf ediyoruz. Belediyelerimiz tüm projelerini engelli vatandaşlarımızın hassasiyetinin dikkate alarak hazırlıyor. İl ve ilçe başkanlıklarımız sık sık engelli derneklerimizle buluşuyor ve onlarla birlikte çalışıyor. Zorluklara rağmen hayatlarına engel tanımadan devam eden vatandaşlarımız için yaptıklarımız asla yeterli olmayacaktır. Onlar ve aileleri hepimiz kadar sosyal hayatta olmayı, sunulan imkânları özgürce kullanmayı hak ediyor. Bu düşünce ile yeni yılı, “Engelsiz Balo” adıyla düzenleyeceğimiz etkinlikte binlerce engelli vatandaşımız ve aileleriyle birlikte karşılıyoruz.”
Kaynak: İHA