Belediye Başkanı Yılmaz: Makam Odamda 2 Adet Dinleme Cihazı Bulundu

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, geçtiğimiz yıl makam odasında yapılan aramalarda 2 adet dinleme cihazı bulunduğunu belirtti.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın çalışma odasında 'böcek' diye tabir edilen dinleme cihazlarının bulunduğunu açıklaması üzerine gözler geçen yıl çalışma odasında dinleme cihazı bulunan Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’a çevrildi. Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz konu ile ilgili, "Başbakanı bile bu kadar korumanın altında dinleyebiliyorlarsa, bizi dinlememeleri mümkün değil. Biz de dinlesinler diyoruz." dedi.

Geçen sene odasında iki adet dinleme cihazı bulunduğunu belirten Başkan Yılmaz , "Bunlar maalesef tam gelişmemiş demokrasilerde oluyor. İnşallah bunları ülkemiz atlatır. Başbakan’ı bile dinlediklerine göre bizi dinlememeleri mümkün değil. Burada belki de şunu söylemek lazım, ben Alaaddin Yılmaz olsam kimse dinlemez. Sırf belediye başkanı olduğum için benim ne konuştuğumu ne yapmak istediğimi merak edenler var. Hâlbuki bana sorsalar ben her şeyi anlatırım. Belki gizli öğrenmek istiyorlar." diye konuştu.

Odasını özel olarak arattığını söyleyen Belediye Başkanı Yılmaz, "Önümüzdeki sene tekrar aratacağım. Bu kritik zamanda seçim dönemine giriyoruz. Tekrar dinleme olabilir. Bazıları çok meraklı oluyor. Onların da merakını gidermek lazım. Biraz bulunsun dinlesinler. Tabi abdestimizden emin olunca öbür taraf biraz vız geliyor ama insan ister istemez de rahatsızlık duyuyor." ifadelerini kullandı.