Armoni Yıldızları Orkestrası MEÜ’de Konser Verdi

Tük Silahlı Kuvvetleri (TSK) bünyesinde faaliyet gösteren Türk Armoni Yıldızları Orkestrası (TÜRKAY), İçel Üniversitesi’nde (MEÜ) konser verdi.

Armoni Yıldızları Orkestrası MEÜ’de Konser Verdi
MEÜ’den yapılan yazılı açıklamaya göre, Prof. Dr. Uğur Oral Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen konserde TÜRKAY'a, MEÜ’nün Küğ Oda Korosu da eşlik etti. Konsere, MEÜ Rektörü Prof. Dr. Suha Aydın, rektör yardımcıları Prof. Dr. Gürol Emekdaş ve Prof. Dr. Yüksel Özdemir ile öğretim elemanları ve İçelli müzikseverler katıldı.

İki bölüm halinde gerçekleştirilen konserde, orkestranın yönetimini Şef Tarık Tal üstlendi. Orkestra ilk bölümde 'Chicken Scratch', 'Blue Bossa', 'Samantha', 'Cute', 'El Mucho Muchaco', 'Muy Caliente', 'Autumn Leaves' adlı şarkıları enstrümanlarıyla yorumladı. İkinci bölümde ise Serkan Yıldız orkestraya solist olarak eşlik ederken, konserin sonunda Küğ Oda Korosu orkestrayla birlikte sahne aldı. 'All of Me', 'Dancing in the Dark', 'Ain't That a Kick in the Head', 'Mambo Swing' adlı eserleri solist Serkan Yıldız seslendirirken, 'Lullaby of Broadway' ve 'Get Me to the Church' adlı şarkılar da koro tarafından söylendi .
Kaynak: İHA