Çorlu Sydv Yağmur ve Soğuk Demeden Kömür Dağıtıyor

Çorlu Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (Çorlu SYDV) görevlileri yağmur demeden soğuk demeden kömür yardımlarına devam ediyor.

Çorlu Sydv Yağmur ve Soğuk Demeden Kömür Dağıtıyor
Ev ev, kapı kapı dolaşarak kömürleri teslim eden SYDV görevlileri, önceden tespit edilmiş yardıma muhtaç her aileye bir ton 250 kilogram kömür dağıtıyor. Başkanlığını Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan’ın yaptığı Çorlu Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (Çorlu SYDV) görevlileri, soğuk demeden, yağmur demeden yardıma muhtaç ailelere kömür yardımlarına devam ediyor. Kış ayları nedeniyle kömür yardımlarının başladığı Çorlu SYDV, önceden müracaat etmiş ve tahkikatı tamamlanmış aileleri ev ev, kapı kapı dolaşarak kömürlerini teslim ediyorlar.

Kömür yardımının ve dağıtımının başladığı Çorlu’da toplam 2 bin 400 yardıma muhtaç aileye 3 bin ton kömür dağıtılacak. Şuana kadar yaklaşık 900 ton kömür dağıtımının yapıldığı öğrenilirken, çalışmaların ve dağıtımların aralıksız olarak devam edeceği belirtildi. Kömür dağıtımını gerçekleştiren Çorlu SYDV görevlileri, önceden müracaat yapmış, tahkikatı tamamlanmış ve yardıma ihtiyacı olduğu tespit edilmiş her aileye bir ton 250 kilogram kömür teslim ediyorlar. Ayrıca görevliler kömür yardımının yapılacağı evlerde doğalgaz olup olmadığı da kontrol edilerek kömür yardımında bulunuluyor.

Kömür yardımının yapıldığı aileler, soğuk ve yağışlı hava demeden kömür getiren Çorlu SYDV ve görevlilerine teşekkür ettiler .
Kaynak: İHA