Dto Yönetiminden Zeki Bulut’a Ziyaret

Denizli Ticaret Odası (DTO) heyeti, Denizli İl Emniyet Müdürü Zeki Bulut’u makamında ziyaret etti.

Dto Yönetiminden Zeki Bulut’a Ziyaret
Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Özer, Başkan Yardımcıları İmran Eraslan ile Hüseyin Memişoğlu, Meclis Başkanı Mehmet Gökçe, Yönetim Kurulu Üyeleri Ramazan Çelikkol, Salih Sarıkaya, Ali Önal, Habib Yıldız ve Genel Sekreter Ali Rıza Tekin’den oluşan heyet, Denizli Emniyet Müdürü Zeki Bulut’u ziyaret etti. Denizli Emniyet Müdürü Zeki Bulut ziyarette yaptığı konuşmada, Denizli’de üç önemli konunun mutlaka çözüme kavuşturulması gerektiğini belirterek, “Vatandaşlarla yapmış olduğum görüşmelerde özellikle Denizli’deki trafik sıkıntısı dile getiriliyor. Bu konuda bir an önce rahatlatıcı önlemler almak zorundayız. Vatandaşlarımızın ifade etmiş olduğu diğer iki konu da hırsızlık ve narkotik olaylarıdır. Denizli, bu iki konuda Türkiye geneline bakıldığında rakamsal olarak düşüktür. Ancak bir vatandaşımızın az bile olsa bu konularda sıkıntı belirtmesi, bizim daha hassas davranmamızı gerektirmektedir, bu şekilde de görevimizi yerine getiriyoruz” dedi.

Sosyal sorumluluk gereği çocuklara yönelik futbol organizasyonu hazırlığında olduklarını anlatan Bulut, bu tür aktivitelere kişi ve kurumların desteklerini beklediklerini ifade etti

Bulut’a görevinde başarılar dileyerek konuşmasına başlayan Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Özer ise, “Öncelikle üyelerim ve tüm Denizli halkı adına ‘hoş geldiniz’ diyorum. 15 bin üyeye sahip olan odamız, Denizli’nin en büyük sivil toplum kuruluşu konumundadır. Meclisimiz ve yönetimimiz ile Denizli’ye hizmet için çaba gösteriyoruz.” diye konuştu.

Özer, Denizli’ye değer kazandıracak her konuda Emniyet Müdürlüğü ile ortak projeler üretmeye hazır olduklarını, polis teşkilatına her zaman destek olmaya hazır olduklarını sözlerine ekledi .
Kaynak: İHA