Chp Kadın Kolları Çalıştayı'nın İkincisi Kuşadası'nda Yapılıyor

'Cumhuriyet Halk Partisi Kadınları Anadolu'da' projesi kapsamında Kuşadası’nda 3 gün sürecek CHP Kadın Kolları Çalıştayı düzenleniyor.

Çalıştaya CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu da katıldı.

CHP Kadın kollarının 81 il kadın kollarının katılımı ile ilkini Ankara’da yaptığı çalıştayın ikincisi Kuşadası’nda başladı.

Çalıştaya CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Hilal Dokuzcan önderliğinde Kuşadası Belediye başkanı Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Aydın CHP il Başkanı Balkan Kalınomuz, Güzelçamlı Belde Belediye Başkanı Özkal Yüksel, CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın ve partililer katıldı.

Kuşadası Slayt Otelde başlayan çalıştayda salonda sahnede divan üyelerinin oturması için hazırlanan bölümden divan üyelerinin düşme tehlikesi olması nedeni ile divan üyelerine ayrılan bölümün öne alınması dolayısı ile gecikmeli başladı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın, "Geçtiğimiz eylül ayında yaptırdığımız ankette AKP Hükümeti en çok ev kadınlarından oy alıyor. Çalışan ve eğitim düzeyi yüksek kadınlarımızın oyunu alamıyor. Biz şimdi AKP Hükümetinin ev kadınlarından nasıl oy aldığını bu çalıştaylardaki çalışmalarımızla çözeceğiz.” dedi.

Çalıştayda konuşma yapan Aydın Belediye Başkanı Özlem Çercioğlu ise "İlleri Büyükşehir yapmakla büyükşehir olmaz. Zihniyetleri, kafaları değiştirmek gerekir. “ şeklinde konuştu.