İsparta Emniyet Müdürlüğü'nden ''huzur Toplantısı''

Isparta Emniyet Müdürü Mehmet Or, toplum huzurunun bozulmaması için vatandaşlardan çevrelerinde gördükleri olumsuzlukları ''155 Polis İmdat'' hattına ihbar etmelerini istedi.

Isparta Emniyet Müdürlüğünce Sanayi Mahallesi'ndeki bir düğün salonunda vatandaşlara yönelik ''Huzur Toplantısı'' düzenlendi.

Emniyet Müdürü Mehmet Or, toplantıda yaptığı konuşmada, Isparta halkına en kaliteli güvenlik hizmetini sunma gayreti içinde olduklarını, bu aşamada halkın desteğinin başarılarını artıracaklarını söyledi.

Göreve geldiğinde ilk olarak mahallelerde görev yapan ekip ve personel sayısını artırdığını belirten Or, hırsızlık olaylarına karşı da kentin belli noktalarında uygulamalar yaptıklarını kaydetti.

Bu uygulamalarla bir çok hırsızlık olayının önüne geçildiğine dikkati çeken Or, asayiş olaylarının önlenmesinde vatandaşa da büyük görevler düştüğünü anlattı.

Toplantıya katılanlardan çevrelerinde gördüğü her türlü olumsuzluğu ''155 Polis İmdat'' hattına bildirmelerini isteyen Or, ''İhbarınız üzerine ekiplerimiz üç dakika gibi kısa bir sürede olay yerine intikal edecektir. Alınan güvenlik tedbirlerine ilaveten ekonomik değeri yüksek ürün satışı yapan esnaflarımızın, iş yerlerine kamera taktırmaları veya imkanlar dahilinde özel güvenlik personeli istihdam etmeleri faydalı olacaktır'' dedi.

Kentteki trafik sorunları için de çalışma yaptıklarını anlatan Or, kent merkezinde yeni otopark alanlarının oluşturulmasıyla trafik sorununun çözüme kavuşacağını bildirdi. Mehmet Or, bu konuda trafik sektörü ile ilgili tüm kurumların işbirliğine ihtiyaçları olduğuna işaret etti.

Toplantıda, vatandaşlara dolandırıcılık ve hırsızlık olaylarına karşı mücadele konularında broşür dağıtıldı.

Muhabir: Murat Yolcu

Yayıncı: Hatice Özdemir
Kaynak: AA