Refahiyespor Tenkik Direktörlük Görevine Ramazan Silin Getirildi

Erzincan Refahiyespor'da Bülent Akan'ın istifasından boşalan teknik direktörlük görevine Ramazan Silin getirildi.

Refahiyespor Tenkik Direktörlük Görevine Ramazan Silin Getirildi
Sezon sonuna kadar anlaşma imzalanan Tecrübeli Teknik Direktör Ramazan Silin "Kaliteli ve vizyonu olan bir takıma geldim. Bir an önce iyi bir hava yakalayıp, her şeyi tersine çevirip yukarıları hedefleyen bir takım oluşturmak ve Erzincan Refahiyespor'u layık olduğu yere taşımak istiyoruz"dedi HOCA KONUSUNDA ACELECİ DAVRANILMADI Sezona kötü başlayan Refahiyesyor’da, son olarak Canakkale Dardenelspor deplasmanında alınan 3-0'lık yenilginin ardından Bülent Akan'ın istifa etti.

Erzincan Refahiyespor ile benzer kaderi yaşayan Süper lig dahil bir çok takım çok kısa sürede yeni teknik direktör konusunu çözerken Erzincan Refahiyespor Kulübü bu konuda aceleci davranmamış ve bu kriz dönemini çok iyi yönetmişti Yapılan görüşmeler sonucu yeşil beyazlı kulüp yöneticileri Adıyamanspor’un eski Teknik Direktörü Ramazan Silin’le anlaştı.

Erzincan Refahiyespor'un yeni Teknik Direktörü Ramazan Silin "Güzel bir şehre geldiğimizi ve iyi bir takıma ile anlaştığımızı düşünüyorum. Kendi felsefemi buradaki genç arkadaşlara iletmek ve onların futbol vizyonlarını geliştirmek için buradayım. Elimden gelenin en iyisini yapmak için buradayım. Erzincan Refahiyespor takımını hedefimiz layık olduğu yere taşımak. İlk olarak bu sıkıntılı süreci çok iyi atlatıp alacağımız puan veya puanlarla önce çıkışa geçmek istiyoruz. Daha sonraki hedefimiz ilk beş içerisinde olmak. Çok iyi bir Yönetim Kurulu ve İyi bir takımımız var. Çok kaliteli futbolculardan oluşan bir takımla çalışacağımızı hatırlatmak isterim, zaten yakından takip ettiğim, iyi futbol oynayan fakat şanssızlık ve Gol sıkıntısı yaşayan bir ekip inşallah bizimle birlikte bu sıkıntıları aşarak Erzincan Refahiyespor'da başarılı olacağımıza inanıyorum. Ayrıca profesyonel takımlarda başarı sadece futbolcular veya Teknik heyetin çabaları yeterli olmayabilir. Erzincan Refahiyespor Erzincan'ın profesyonel liglerdeki tek takımı. Bu takıma herkesin sahip çıkması gerekiyor. Yönetim Kurulu, teknik heyeti, futbolcuları,taraftarı ve basını bir bütün olarak başarıya odaklanmış bir takım en kısa zamanda toparlanacaktır. Toparlandıktan sonra yine el birliğiyle bu takım hedeflerine adım adım yaklaşacaktır. Hedefimiz bu takımı layık olduğu yere taşımaktır. Bize güvenip takımı emanet edenleri mahcup etmeyeceğiz” diye konuştu.

RAMAZAN SİLİN KİMDİR Ramazan Silin, 1 Mayıs 1965 Adana doğdu. Futbola adana Seyhanspor’da başladı.

Sırasıyla Ankara PTTSpor, Gençlerbirliği, Trabzonspor, Antalyaspor, Göztepe, Şekerspor'da faal futbol yaşantısını noktalayan Silin, Teknik Direktör olarak Bulancak Ankara, Tarım Kredi, Ankaraspor, Şanlıurfaspor, Ankara Bağlum, Erzurumspor, Karsspor, Ankara Demirspor,Hatayspor'u , Siirtspor'u ve Çamlıdere Şekerspor A.Ş'yi çalıştırdı. Sezon başında Adıyamanspor ile anlaşan Ramazan Silin şimdi Erzincan Refahiyespor ile anlaştı. Erzincan Refahiyespor'un Yeni Teknik Direktörü Ramazan Silin'in yardımcılıklarını Yener Akbaş ile Ahmet Aygün yapacak .
Kaynak: İHA