Kulüp Dernek Başkanı Yasin Palabıyık Açıklama Yaptı

Yavuzselim İzcilik, Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Başkanı Yasin Palabıyık, ''Çocuklarımızı okul yaşamlarında ve okul dışındaki sosyal yaşamlarında elimizden geldiğince ülkemize vatanımıza faydalı bireyler olarak yetiştirebilmektir niyetindeyiz'' dedi.

Yavuz Selim İzcilik, Gençlik ve Spor Kulübü Derneği'nin açılışında konuşan Palabıyık, kulüpte, çocukların okul derslerini destekleyici etütlerin yanında, çocukların sosyal gelişimlerini destekleyici faaliyetler gerçekleştireceklerini söyledi.

Palabıyık, Bursa'da 3. gençlik kulübünü açtıklarını belirterek, ''Çocuklarımızı okul yaşamlarında ve okul dışındaki sosyal yaşamlarında elimizden geldiğince ülkemize vatanımıza faydalı bireyler olarak yetiştirebilmektir niyetindeyiz'' dedi.

Yavuz Selim Mahallesi'nde bu tür bir kulübe ihtiyaç olduğunu düşündüklerini dile getiren Palabıyık, ''Çocukların okulda işlediği dersleri elimizden geldiğince tekrar işliyoruz ve derslerine destek oluyoruz. Bunun dışında sosyal faaliyetlerimiz var. Her hafta müzelere gezilerimiz olacak. 3-4 ayda bir izcilik kamplarımız oluyor. Bu kamplarda çocuklarımızın sosyal faaliyetlere iştirak etmelerini sağlıyoruz. Masa tenisi, voleybol, basketbol gibi spor faaliyetlerimiz de mevcut'' ifadelerini kullandı.

Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği Bursa Şubesi Başkanı Cemal Balabanoğlu ise, bugünün gençlerinin yarının büyükleri olacağını ifade ederek, ''Biz bu gençlere sahip çıkacağız. Gençlerimizin yanlış yerlerde vakit geçirmemesini sağlayacağız. Burada daha güzel, edepli, ülkemize hizmet edecek şekilde yetiştireceğiz'' dedi.

Açılışa, AK Parti Bursa Milletvekili İsmet Su da katıldı.

Muhabir: Büşra Nur Özcan

Yayıncı: Harun Kaymaz
Kaynak: AA