Vali Kızılcık'ın Eşi, Şehit Yakınları ve Gazilerle Bir Araya Geldi

Trabzon Valisi Recep Kızılcık'ın eşi Sema Kızılcık, Hayrat ilçesinde şehit yakınları ve gazilerle bir araya geldi.

İlçede bir restoranda düzenlenen yemeğe, Sema Kızılcık'ın yanı sıra Trabzon Vali Yardımcısı Cezmi Batuk'un eşi Arzu Batuk, Vali Yardımcısı Kamil Sarıaslan'ın eşi Nihal Sarıaslan, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Turgay Aras'ın eşi Yeşim Aras, İl Emniyet Müdürü Ertan Yavaş'ın eşi Fatma Yavaş, Hayrat Kaymakamı Ömer Dereci ve eşi Mediha Dereci, EMŞAD Derneği Trabzon Şube Başkanı Songül Erdem, Şehit Aileleri Derneği Trabzon Şube Başkanı İsmail Karaca, Muharip Gaziler Derneği Trabzon Şube Başkanı Seyyah Sağıroğlu şehit yakınları, gazi ve gazi yakınları katıldı.

Kızılcık, Gönül Buluşmaları adı altında Trabzon'un tüm ilçelerini tek tek gezerek şehit yakınları, gazi ve gazi yakınlarıyla birlikte olduklarını belirterek, şunları kaydetti:

''Trabzon'da bir seferberlik başlattık. Dördüncü ilçemiz olan Hayrat'ı ziyaret ettik. Sizler bu ülke için canını feda etmiş şehitlerimizin yakınlarısınız. Gönül beraberliği için acılarınızı hafiflete biliyoruz belki de hafifletemiyoruz. Ama sizlerle her zaman birlikte olacağım. Sizlerin önünde saygıyla eğiliyorum.''

Program, Kuran-ı Kerim okunması ve edilen duanın ardından sona erdi.

Muhabir: Meltem Yılmaz

Yayıncı: Tuğba Yardımcı Mısır
Kaynak: AA