Otobüsler Kurtuluş Gününde Ücretsiz Hizmet Verdi

Dini ve milli bayramların yanı sıra 1 Kasım Çorlu'nun Kurtuluş Bayramında da ücretsiz olarak hizmet veren Çorlu Belediyesi'nin Halk Otobüslerine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdiler.

Otobüsler Kurtuluş Gününde Ücretsiz Hizmet Verdi
Çorlu Belediye Meclisi'nin aldığı kararla şehir merkezindeki toplu taşıma hizmetinin Çorlu Belediyesi eliyle yürütülmesi ve bu noktada Çorlu halkına hizmet vermesi için satın alınan 75 halk otobüsü ile bu hizmetin verilmesi vatandaşları memnun ediyor.

Çorlu halkının ücretsiz, indirimli ve tam akıllı kartlarla yararlandığı Çorlu Belediyesi halk otobüsleri dini ve milli bayramlar ile Çorlu'nun Kurtuluş Bayramı olan 1 Kasım günlerinde tüm Çorlu halkına ücretsiz olarak hizmet veriyor.

Öğretmen, öğrenci ve yaşlıların yanı sıra yasada belirtilen meslek gruplarına indirimli ya da ücretsiz olarak Çorlu şehir merkezinde toplu taşıma hizmeti sunan Çorlu Belediyesi Halk Otobüsleri 1 Kasım 2012 Çorlu'nun kurtuluş bayramında da ücretsiz olarak hizmet verdi.

Son olarak Kurban Bayramı'nın ardından 1 Kasım Kurtuluş Bayramında da otobüslerin ücretsiz hizmet vermesi nedeniyle vatandaşlar halk otobüslerine yoğun ilgi gösterdi. Duraklarda uzun kuyruklar oluşturan vatandaşlar otobüslere binebilmek için de sıra bekledi.

Çorlu Belediyesi'nin ücretsiz ulaşım hizmeti sunduğu dini ve milli bayramlar ile Kurtuluş Bayramında otobüslerin normalden daha yoğun olduğunu dile getiren vatandaşlar: “yoğunluk artsa dahi ücretsiz oluşu bütçeye ciddi manada katkı sağlıyor. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz” dediler .
Kaynak: İHA