Bakan Şahin, Şehit Aileleriyle Bayramlaştı

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Gaziantep'te Kurban Bayramı dolayısıyla ziyaret ettiği şehit aileleriyle bayramlaştı.

Bakan Şahin, kentteki temasları kapsamında kısa süre önce Hakkari'de şehit düşen özel harekat polisi Ertuğrul Polat'ın Mücahitler Mahallesi'ndeki evini ziyaret etti.

Şehit polisin öğretmen eşi Ümmügülsüm Polat, Bakan Şahin'den, tayininin Hatay'dan Gaziantep'e çıkarılmasını istedi. Bakan Şahin, konuyla ilgili Milli Eğitim Bakanlığı ile görüşeceğini söyledi.

Bakan Şahin, daha sonra Atatürk Mahallesi'nde Afyonkarahisar'daki patlamada şehit olan Mehmet Emre Özel'in ailesini ziyaret ederek, aile bireyleriyle bayramlaştı.

Daha sonra Özgürlük Mahallesi'ne geçen Bakan Fatma Şahin, burada Hakkari'de şehit olan Mehmet Can ile Şırnak'ta şehit düşen Ahmet Bozkurt'un yakınlarıyla görüştü.

Bakan Şahin, son olarak Ramazan Bayramı'nda Gaziantep'teki patlamada eşi ve 1 yaşındaki çocuğuyla şehit olan Onbaşı Onur Aker'in ailesini ziyaret etti.

Ziyaretlerinde, yaşanan olaylardan duyduğu üzüntüyü dile getiren Şahin, zaman zaman hüzünlenen şehit yakınlarını teselli etti.

Okunan duaların ardından şehit ailelerine baş sağlığı dileğinde bulunan Şahin, benzer acıların bir daha yaşanmamasını temenni etti.

Aileler ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Bakan Şahin'e teşekkür etti.

Bakan Şahin'e ziyaretleri sırasında Vali Erdal Ata, AK Parti Gaziantep milletvekilleri Mehmet Sarı, Nejat Koçer, Ali Şahin ile ilçe kaymakamları ve belediye başkanları da eşlik etti.

Kaynak: AA