Mhp Genel Başkan Adayı Koray Aydın'ın Bursa Ziyareti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Adayı Koray Aydın, "MHP’de bir değişim olursa, kısa sürede mevcut yapısının dışında yüzde 17'lik bir artış alanı gözüküyor" dedi.

Mhp Genel Başkan Adayı Koray Aydın'ın Bursa Ziyareti
MHP Genel Başkan Adayı ve Trabzon Milletvekili Koray Aydın, Bursa Merinos Kültür Merkezi'nin Hüdavendigar Salonu'nda partililerle bir toplantı düzenledi.

Kalabalık bir katılımın olduğu toplantıda Aydın’a büyük sevgi gösterildi. Salona girişinde partililer tarafından alkışlarla karşılanan Aydın, burada bir konuşma yaptı.

Konuşmasında MHP’nin geleceği hakkındaki düşüncelerini anlatan Aydın, MHP için oluşturmuş olduğu iktidar projesini bütün vatandaşlarla paylaştığını söyledi.

MHP camiasının şuanda ayakta olduğunu ve vatandaşların MHP içinde nasıl bir yapılanma olacağını merak ettiklerini söyleyen Aydın “Herkesin gözü, MHP’de yapılacak kongre seçimlerinde. Benim MHP Genel Başkanlığı’na aday olmamda iki tane olay büyük etken oldu. Bunlardan bir tanesi, önümüzdeki aylarda Türkiye’nin gündemine gelecek olan Anayasa değişiklikleridir. İktidar partisi, Türk halkını uyutuyor. Türk milletini, yapacakları bu büyük değişikliğe hazırlamaya çalışıyorlar. Anayasa'dan Türk kelimesi çıkarılırsa her şey süt liman olacakmış gibi havayı, Türk milletine enjekte ediyorlar” diye konuştu.

AK Parti ve CHP’nin Anayasa Komisyonuna verdiği tekliflerde Türk kelimesinin yer olmadığını savunan Aydın, “AKP’nin, bizim kongre ile alakalı yaptırdıkları anket var, kamuoyuna açıklamadılar. Bu araştırmaya göre MHP’de bir değişim olursa, kısa sürede mevcut yapısının dışında yüzde 17'lik bir artış alanı gözüküyor" diye konuştu.

Aydın, kendilerine büyük bir teveccüh olduğunu ifade ederek, "Bugün kongre olursa seçimi kazanırız" dedi.

Kaynak: İHA