Turkcell Türkiye Salon Atletizm Şampiyonası

Kadınlar 3 bin metrede, ayakkabısı çıkmasınarağmen yarışa devam eden Dudu Karakaya, birinci oldu(fotoğraflı)İSTANBUL - 29.

  01 . 2012 - Turkcell Türkiye Salon Atletizm Şampiyonası`nda kadınlar 3 bin metre yarışında ilk turda ayakkabısı çıkmasına karşın yarışı bırakmayan Dudu Karakaya , birinci oldu .

Ataköy Atletizm Salonu`daki müsabakaların üçüncü ve son gününde , 7 sporcunun yarıştığı büyük kadınlar 3 bin metre yarışında Dudu Karakaya`nın ilk turda ayakkabısının teki çıktı . Ardından çorabı da çıkan sporcu 14 turu tek ayakkabıyla tamamladı .

Dudu Karakaya , 9 . 39 . 93`lük derecesiyle birinci oldu . Karakaya`yı Süheyla Adıyaman 9 . 59 . 05`lik derecesiyle , Şeyma Karagöz de 10 . 13 . 38`lik derecesiyle izledi .

Dudu Karakaya , AA muhabirine yaptığı açıklamada , yaşadığı şanssızlığı şöyle anlattı : ``Kulvarlar yakın olduğu için bir birimize çok yakın koşmak zorundaydık . Arkadaşım ayağıma bastı , ayakkabım çıktı . Duramazdım , çünkü burası Türkiye Şampiyonası . Antrenörüm devam etmemi istedi . O öyle söyleyince devam etmemek gibi bir lüksüm yoktu . İstediğim derece değildi ama bu şartlara rağmen sonuç çok çok iyi . Altın madalya kazandığım için çok mutluyum . `` ( EG-MFD-FAN )
Kaynak: AA