Kaymakam Yavuz: Doktorlar Rapor Verdi, Durumu Değerlendireceğim

Irak sınırındaki olayda hayatını kaybedenlerin ailelerine taziye ziyaretinde saldırıya uğrayan Uludere Kaymakamı Naif Yavuz, sağlık raporu aldığını söyledi.

Doktorların verdiği raporun ardından durumunu gözden geçireceğini söyleyen Kaymakam Yavuz, "Duruma göre işe devam edip etmemeye karar vereceğim." dedi.
Makamında gazetecilere açıklamada bulunan Naif Yavuz, 5 gündür çok yorulduğunu ifade etti. Yavuz, "Geride kalan hizmetlerimiz, işlerimiz var. Önümüzdeki hafta, daha önceden programlanmış Ankara ziyaretim olacak. Olaydan 10 gün önce, yaptığımız hizmetlerden dolayı `yılın idarecisi` seçilmiştik. O program dahilinde Ankara`ya gideceğim. Ondan sonrasına, daha sonra sonra karar vereceğim." diye konuştu.
Sağlığının çok iyi olduğunu anlatan Yavuz, şöyle konuştu: "Bize teveccüh gösteren herkese, beni arayan saygıdeğer Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül`e, Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan`a, Sayın Meclis Başkanımız Cemil Çiçek`e ve beni arayan bütün valilerimize şahsım ve ailem adına şükranlarımı arz ediyorum. Beni yalnız bırakmayan bütün herkese, özellikle Uludere ve Şırnak halkına can-ı gönülden teşekkür ediyorum. Basından tek ricamız; ne olur sadece linç edenleri yazmayın. Benim için kafasında 10 tane dikiş olan, parmağı kırılanlar da var, onları da unutmamalı."
Kaymakama geçmiş olsun ziyaretinde bulunun bölge halkı temsilcileri, olayın provokasyon olduğunu, tabutlara örgüt yandaşlarının el koyduğunu ifade ettiler.