Türkiye Su Enstitüsü Başkanlığı'na Prof. Saatçi Atandıankara

Resmi Gazete`nin bugünkü sayısında yer alan atama kararlarına göre, Türkiye Su Enstitüsü Başkanlığı`na, Marmara Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Çevre Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Prof.

  Dr . Ahmet Mete Saatçi atandı . Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürü Yaşar Dostbil , bakanlık müşavirliğine getirildi . Bu göreve , Ahmet Özyanık`ın ataması yapıldı .

Meteoroloji Genel Müdürlüğünde açık bulunan genel müdür yardımcılığı görevine de Dr . Mustafa Yıldırım atandı .

-Kültür ve Turizm Bakanlığı`ndaki atamalar-Kültür ve Turizm Bakanlığı`ndaki atama kararlarına göre , Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdür Yardımcılığına , Teftiş Kurulu Başkanlığı Başmüfettişi Abdullah Kocapınar getirildi .

Güzel Sanatlar Genel Müdür Yardımcılığına İsmail Karaman , Teftiş Kurulu Başkanlığında açık bulunan müfettişliğe de Hasan Hüseyin Kınıklıoğlu atandı .

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Dış İlişkiler ve Yurtdışı İşçi Hizmetleri Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcılığına da Mustafa Haki Coşkun`un atanması yapıldı .

-Ekonomi-Ekonomiyle ilgili kurumlardaki atama kararlarına göre de Bilim , Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı`nda açık bulunan başmüfettişliklere , müfettişler Veysel Pekuz , Kerim Toklu , Metin Kalafatoğlu , Enver Ünal , Göksel Gündaş ve Fatih Zabun atandı .

Ekonomi Bakanlığı Teşvik Uygulama ve Yabancı Sermaye Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcılığına Bakanlık Müşaviri Murat Alıcı ve Denetim Hizmetleri Başkanlığına , Strateji Geliştirme Dairesi Başkanı Mustafa Koca`nın getirilmesi uygun görüldü .

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Petrol İşleri Genel Müdür Yardımcılığına , bakanlık müşaviri Ömer Koca atandı .

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı`nda açık bulunan Gümrük ve Ticaret Başmüfettişliklerine , Gümrük ve Ticaret Müfettişleri Ayhan Tüfekci , Hayriye Ağzıbüyük , Zahide Demir , Ahmet Ünal , Levent Özkardeş , Göksel Güleç ve Burhan Deniz Genç getirildi . Gümrük ve Ticaret Müfettişliklerine de müfettiş yardımcıları Emrah Uzun , Mehmet Akif Memiş , Mehmet Şeşen , Halil İbrahim Polat , Ahmet Alkan , Sinan Dağlı , Duran Turançiftçi , Mahmut Eren Ünal , Ayhan Öztürk , Oğuzhan Şatıroğlu , Oğuzhan Ağıralioğlu ve Sedat Sadettin Gündüz atandı .

-Spor-Gençlik ve Spor Bakanlığı Proje ve Koordinasyon Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcılığına , Spor Genel Müdürlüğü Müfettişi Hüseyin Akalın getirildi .

Bakanlık Müşavirliğine de Ahmet Soğuktaş , Bekir Alper Büyükarslan ve Oğuzhan Atilla İlhan`ın atamaları yapıldı .
Kaynak: AA