Ülker: Yeni Sivil Bir Anayasa İçin Ak Parti İktidarına Destek Vereceğiz

Memur-Sen Manisa İl Temsilcisi Yüksel Ülker, yeni sivil bir anayasa yapılması konusunda AK Parti iktidarına destek vereceklerini söyledi.

Ülker, konfederasyona bağlı 11 sendikanın şube başkanlarıyla birlikte AK Parti Manisa Merkez İlçe Başkanlığı`na tekrar seçilen Berk Mersinli`yi makamında ziyaret etti.


Kongrenin demokratik olgunluğa yakışır bir şekilde yapıldığını, kendilerinin de katılarak bu güzelliğe şahit olduklarını belirten Ülker, yeni oluşan AK Parti merkez ilçe yönetiminden de sivil toplum kuruluşlarıyla diyalog halinde olmalarını beklediklerini ifade etti: “AK Parti`nin demokratik yeni sivil bir anayasa yapma konusuna, Memur-Sen olarak tam destek vereceğiz. Bu yönde çalışmalarımızı sürdürüyoruz.” dedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti İlçe Başkanı Mersinli de Memur-Sen`in örnek bir sendikacılık yaptığını, çatışmacı değil, uzlaşmacı bir yapı içinde olduğunu ifade etti. Mersinli, “Memur-Sen, olumlu işlere destek veriyor. Olumsuz gördüğü durumlarda da hiç çekinmeden eleştirisini yapıyor. Doğruya doğru, yanlış gördüğü işlere de yanlış diyor. Bu özlenen bir tablodur. Demokrasiden yana olmak, bu ülkenin kazanımlarını arttırıcı bir yaklaşım. Bunu 12 Eylül referandumunda `evet` kampanyasına verdikleri destekte de gördük." şeklinde konuştu.