Forum Kayseri'nin Ziyaretçi Sayısı 1 Milyona Ulaştıkayseri

Forum Alışveriş Merkezleri ile Türkiye;deki alışveriş merkezi anlayışını değiştiren Multi Development Türkiye;nin, Union Investment işbirliğiyle Türkiye;de hayata geçirdiği ikinci proje olan Forum Kayseri`nin, yaklaşık 1 milyon kişi tarafından ziyaret edildiği bildirildiFirmadan yapılan açıklamaya göre, 21 Aralık`ta törenle kapılarını açan Forum Kayseri;ye, Kayserililerin yoğun ilgisi artarak devam ediyor.

Açılış gününde 130 bin kişiyi ağırlayan Forum Kayseri;nin, açılışından bugüne kadarki ziyaretçi sayısı yaklaşık 1 milyon kişiye ulaştı.

İnşasına 2008 yılında başlanan ve bin 200 günde tamamlanan Forum Kayseri projesi tüm Kayserililer tarafından heyecanla bekleniyordu. Proje 250 milyon avroluk yatırım değeri, 150 bin metrekare inşaat alanı, 65 bin metrekare kiralanabilir alan, 2 bin araç kapasiteli otoparkı ve 200;den fazla markası ile Kayserililerle buluştu.

200;den fazla ulusal ve uluslararası markaya ev sahipliği yapan Forum Kayseri, Migros, Koçtaş, Media Markt, Cinebonus, YKM, Boyner, C&A, LCW, Flo, Koton, M&S gibi birçok ünlü markayı Kayserililerle buluşturuyor. Bununla birlikte Media Markt, Deriden, Timberland, Starbucks, Bodyshop, Bilstore, C&A, Beymen Club, Parla, Vepa62, New Balance, Home Store da ilk kez Forum Kayseri;de Kayserililerle buluştu.

Zengin yemek alanıyla da göze çarpan Forum Kayseri;de, her damak zevkine uygun çeşit sunabilecek 26 kafe ve restoran markası bulunuyor.

(ORC-ZB-NİF)
Kaynak: AA