(özel Haber) Kazada Yaralanan Türk Chopper Başkanı Taburcu Oldu

İzmir`de iki arkadaşıyla birlikte geçirdiği motosiklet kazasında yaralanarak hastaneye kaldırılan Türk Chopper Motosiklet Kulübü Genel Başkanı Ali Rıza Uygur, 10 gün süren tedavisinin ardından taburcu oldu.

(özel Haber) Kazada Yaralanan Türk Chopper Başkanı Taburcu Oldu
Eski Devlet Bakanı Kürşat Tüzmen`in de üyesi olduğu ve Türkiye genelinde 300`e yakın üyesi bulunan Türk Chopper Motosiklet Kulübü`nün Genel Başkanı Ali Rıza Uygur ve beraberindeki motosikletli grup, Balçova`da hafta sonu dolaşmak için yola çıktı. Motosikletli grup Balçova`da ilerledikleri sırada ters şeride giren bir otomobil, grubun önünde giden Türk Chopper Motosiklet Kulübü Genel Başkanı Ali Rıza Uygur, Erkan Akgül ve Emrah Selçuk`a çarptı. Kazada yaralanan Uygur ve iki arkadaşı ambulansla 9 EylülÜniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi`ne kaldırılırken, sürücü polis tarafından gözaltına alındı. Hafif yaralanan Akgül ve Selçuk tedavisinin ardından taburcu edilirken, Türk Chopper Motosiklet Kulübü Genel Başkanı Ali Rıza Uygur vücudundaki kırıklardan dolayı 10 gün hastanede tedavi gördü

Hastanede ölüm kalım savaşı veren Uygur, tedavisinin ardından taburcu edildi. Ölümden dönen Uygur, "Bizler profesyonel motorcularız ve yaşadığımız olayı tecrübelerimiz sayesinde ucuz atlattık. Ters yöne giren sürücü, ben ve iki arkadaşıma çarptı ancak çok şükür can kaybı olmadı. Buradan sürücüleri tekrar uyarmak istiyorum. Yollarda bizlerde varız ve bizleri de görüp daha dikkatli olun" diye konuştu.
Kaynak: İHA