Velimeşe Belediyesi`nden, Yenidoğan Bebeklere Hemşehrilik Sertifikası

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesine bağlı, Velimeşe Belde Belediyesi yeni başlattığı uygulama ile beldede, dünyaya yeni gelen bebeklere ‘Hemşerilik Sertifikası’ veriyor.

Velimeşe Belediyesi`nden, Yenidoğan Bebeklere Hemşehrilik Sertifikası

Velimeşe Belediye Başkanı Rasim Yüksel konuya ilişkin yaptığı açıklamada "Velimeşe`deki halkımızın yeni doğan bebeklerine hem hoş geldin hediyesi veriyor hem de hemşerilik sertifikası veriyoruz. Vatandaşımızın bu mutlu günlerinde onların yanında olmak ve onların mutluluğuna ortak olmak için yaptığımız bu çalışma vatandaşlarımız tarafından da takdirle karşılandı. Aileler elimizde çiçeğimizle ve hediyemizle bizleri karşılarında görünce şaşkınlıklarını gizleyemiyorlar. Velimeşe Belediyesi olarak çocuklarımızın doğumundan itibaren yanındayız. Geleceğimizin teminatı olan yavrularımıza hayatın her evresinde destek olmak herkesin en önemli görevi olmalı." dedi.

Velimeşe Belediye Başkanı Rasim Yüksel ayrıca Emine-Günay Yarkın çiftinin dünyaya yeni gelen bebekleri Elif İdil Yarkın’a altın hediye ederken, bebeğin annesine de çiçek vererek geçmiş olsun dileklerini sundu. Küçük bebeğin annesi Başkan Rasim Yüksel’e nazik davranışından dolayı teşekkür etti.