Şehir Magandaları Parktaki Ağaç ve Bankları Kırdı

Trabzon’da daha önce şehrin değişik yerlerinde bulunan çocuk oyun parklarındaki oyun aletlerini yakıp kullanılamaz hale getiren, çöp kutularını kıran şehir magandaları bu sefer ağaçlara ve oturma banklarına zarar verdi.

Şehir Magandaları Parktaki Ağaç ve Bankları Kırdı

Trabzon Belediyesi tarafından Kemerkaya Mahallesi’ndeki Adnan Kahveci Parkı’na yeni dikilen ağaçları kıran kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, Şehit Asteğmen Coşkun Davulcu Parkı`ndaki 24 adet oturma grubunu da kırarak kullanılamaz hale getirdi.

Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, son günlerde Trabzon halkının ortak malı olan çocuk oyun alanlarında bulunan oyun aletlerinin yakıldığını, büyük paralar harcayarak yeşillendirdikleri sahil bandında bulunan ağaçların kırıldığını ve kent mobilyalarına zarar verildiğini belirtti.

“Bunu yapanları eğer varsa vicdanları ile baş başa bırakıyorum.” diyen Gümrükçüoğlu, “Gelecek kuşaklara daha yaşanılabilir bir kent bırakmak için gece gündüz çalışırken; bazı kendini bilmez kişiler maalesef halkın ortak malı olan oyun alanlarına ve kent mobilyalarına zarar vermeye devam ediyor. Bunu yapanlar aslında kendilerine de zarar veriyor. Çünkü bu kent onların da kenti.” şeklinde konuştu.