Hakem Maç Yerine Cezaevine Gitti

Spor Toto 2.

Hakem Maç Yerine Cezaevine Gitti
Lig Kırmızı Grupta Bandırmaspor ile Sarıyer arasında bugün saat 16.00'da İnegöl Şehir Stadyumu'nda oynanan sezonun ilk maçında görev alacak yardımcı hakem, karşılıksız çek suçundan stadyum önünde gözaltına alındı. Sercan E., çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bandırmaspor'un sahasının bakımda olması sebebiyle İnegöl Şehir Stadyumu'nda İstanbul temsilcilerinden Sarıyer ile oynanan maçın başlamasına saatler kala ender bir olay yaşandı. Maçı yönetecek olan hakem Ferdi Uludağ'ın yardımcısı olarak maça çıkmaya hazırlanan İzmir bölgesi hakemlerinden Sercan E., maça ev sahipliği yapacak olan stadyumun önünde emniyet ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Memleketi İzmir'de bilgisayar donanımı ticareti yapan ve aynı zamanda ulusal yardımcı hakem olarak profesyonel müsabakalarda görev alan Sercan E. hakkında karşılıksız çek yüzünden yakalama kararı bulunduğu, bu yüzden emniyet ekipleri tarafından gözaltına alındığı bildirildi.

Stad önünden ekip otosu ile alınarak İnegöl Emniyet Müdürlüğüne götürülen genç hakem, ardından adliyeye sevk edildi. Ertemçöz, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Öte yandan, Türkiye Futbol Federasyonu tarafından Bandırmaspor-Sarıyer maçına yardımcı hakem olarak görevlendirilen Sercan Ertemçöz, daha sonra listeden çıkarılarak yerine Tolga Atsan atandı. Ertemçöz, en son 30 Nisan 2011 tarihinde Sancaktepe Belediyespor ile Gaziosmanpaşa arasında oynanan Spor Toto 3. Lig maçında ikinci yardımcı hakem olarak görev almıştı.

Çıkarıldığı mahkemece tutuklanan genç hakem, sipariş ettiği bilgisayar donanım malzemeleri teslim edilmediği için söz konusu firma ile mahkemelik olduklarını, bu yüzden verdiği çeki ödemediğini söyledi.
Kaynak: İHA