Yön Levhasına Çarpan Tır Sürücüsü Araçta Sıkıştı

İzmir`in Buca ilçesinde, Muttalip Çoruh (42) idaresindeki TIR, yoldan çıkarak büyük bir yön levhasına çarptı.

Yön Levhasına Çarpan Tır Sürücüsü Araçta Sıkıştı
Araçta sıkışan Çoruh, itfaiye ekiplerinin uzun uğraşları sonucu araçtan çıkarıldı. Çoruh`un sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
Kaza, saat 04.30 sıralarında, İzmir- Aydın otobanı İzmir gişeleri civarında meydana geldi. Belkahve`deki mıcır depoları ile Sarnıç`ta bulunan beton santrali arasında TIR ile taşımacılık yapan Muttalip Çoruh, üçüncü seferini yaptıktan sonra Sarnıç`ta sahur molası verdi. Sahurunu yapan Çoruh, 35 BRK 15 plakalı TIR ile Balkahve`ye gitmek için yola çıktı. Çoruh idaresindeki TIR, sürücüsünün kontrolünden çıktı ve bariyerleri aşarak yol kenarındaki yön levhalarına çarptı.
TIR`ın kupa kısmı hurdaya döndü. Sürücü Çoruh araç içinde sıkıştı. Yoldan geçen diğer sürücüler kazayı farkederek durumu hemen polise ve itfaiyeye bildirdi. Olay yerine gelen ekipler, yaralıyı sıkıştığı yerden çıkardı. Ölümden dönen evli ve 3 çocuk babası Çoruh, ambulansla Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi`ne kaldırıldı. Çoruh`un sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.