Polisten Kaçarken Kaza Yapınca Kıskıvrak Yakalandılar

Şişli’de polis ekiplerinin kovaladığı otomobil kaza yaptı.

Polis, kazayı yaralanmadan atlatan 3 şüpheliyi yakalayarak gözaltına aldı. Otomobilde yapılan aramada çalıntı olduğu tahmin edilen malzemeler ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, Beyoğlu Emniyet Müdürlüğü Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Hacıahmet Mahallesi Cin Deresi Caddesi üzerinde şüphelendikleri 34 ZG 5876 plakalı otomobili durdurmak istedi. İçerisinde 3 kişi bulunan otomobil, polisin dur ihtarına uymayarak kaçmaya başladı. Kısa süreli kovalamacanın ardından otomobil kaçmayı başardı. Telsizden geçen anonslar üzerine diğer ilçe ekipleri de şüpheli otomobili aramaya başladı.
Kağıthane İmrahor Caddesi’nde görevli polis ekipleri, bir süre sonra şüpheli otomobili görerek durdurmak istedi. Otomobil, polisten kaçmayı sürdürerek Kağıthane-Bomonti Tüneli’ne girdi. Polisle şüpheli şahıslar arasındaki kovalamaca bir süre daha devam etti. Çok sayıda ekip otosunu peşine takan şüpheli otomobil, Şişli’de Ergenekon Caddesi’nden Kurtuluş Caddesi’ne girmek isterken trafik ışıklarının bulunduğu direğe çarptı. Polis, ikisi kadın 3 şüpheliyi kaza yapan otomobilin içerisinde kıskıvrak yakaladı. Gözaltına alınan şüpheliler polis merkezine götürüldü.
Polisin yaptığı sorgulamada, otomobilin kiralık olduğu ve içerisindeki şahıslarla birlikte narkotik içerikli olarak arandığı iddia edildi. Otomobilde yapılan aramalarda ise çalıntı olduğu tahmin edilen malzemeler bulundu. Otomobil, detaylı inceleme için emniyet otoparkına çekildi. Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.