Cihan Haber Ajansı Gündemi

09 Ağustos 2011 Salı

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Kayseri Nuh Naci Yazgan Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Mustafa Nevzat Özhamurkar ve beraberindeki heyeti İstanbul’da kabul edecek.

(12.00)

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici’yi parti merkezinde kabul edecek. (14.00)

“Üçlü Danışma Kurulu”, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik başkanlığında toplanacak. (10.00)

Memur-Sen, Afrika için toplanan nakdi yardımı Türkiye Kızılay Derneği Genel Başkanı Tekin Küçükali’ye takdim edecek. (10.30)

Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Afet ve Acil Durum Yüksek Kurulu ile Türkiye`de Saydamlığın Artırılması ve Yolsuzlukla Mücadelenin Güçlendirilmesi Komisyonu toplantılarına başkanlık edecek. İlgili bakanların da katılacağı toplantı Başbakanlık Yeni Bina’da gerçekleşecek. (11.00/14.00)

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile parti merkezinde görüşecek. (12.00)

Avrupa Birliği Bakanı Egemen Bağış, Letonya Parlamentosu üyesi ve Baltık Forumu Başkanı Janis Urbanovics ile Türk Eğitim Derneği Genel Başkanı Selçuk Pehlivanoğlu ile görüşecek. Bağış, akşam da İstanbul’a Gazeteciler ve Yazarlar Vakfı’nın iftar yemeğine katılacak. (12.00/14.00/20.21)

ABD`nin Türkiye Büyükelçisi Francis Ricciardone, ASO Başkanı Nurettin Özdebir ile 1. Organize Sanayi Bölgesi’ne ziyarette bulunacak. (15.00)

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Bilkent Otel’de şehit aileleri ve gazilerle iftarda bir araya gelecek. (20.00)

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Hilton Otel’de Petrol Sanayi Derneği tarafından düzenlenecek iftar yemeğine katılacak. (20.00)

DP Genel Başkanı Namık Kemal Zeybek, parti merkezinde Ankara İl Başkanlığı’nca düzenlenen iftar programına katılacak. (20.00)

Barış ve Demokrasi Partisi grubu bugün Diyarbakır`da toplanıyor. Kayapınar Kültür Merkezi`ndeki toplantıda Grup Başkanı Selahattin Demirtaş, gündemdeki gelişmeleri değerlendirecek. (13.00)

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Suriye’deki olaylarla ilgili görüşmelerde bulunmak üzere Şam’a gitti.


SPOR
A Milli Takım Teknik Direktörü Guus Hiddink, Estonya ile oynanacak özel maçla ilgili bir basın toplantısı düzenleyecek. A Milli Takım ise Estonya maçının son çalışmasını Fiyapı İnönü Stadı’nda yapacak. (12.00/19.30)

Türkiye ile özel maçta karşı karşıya gelecek olan Estonya Milli Takımı’nın teknik direktörü Tarmo Rüütli bir basın toplantısı yapacak. Konuk ekip maçın son çalışmasını da müsabakanın oynanacağı TT Arena’da yapacak. (19.00/19.30)

Dokuz Eylül Üniversitesi tarafından A Milli Basketbol Takımı`na İzmir’de ``sporda kariyer`` ödülü verilecek. (15.00)