Etüt Merkezleri Yüz Güldürüyor

Erciş Gürol Akşam ve Mehmet Zeki Koç Etüt merkezleri öğrencilerinin başarısını Erciş Kaymakamı Ramazan Fani ödüllendirdi.

Makamında öğrencileri ağırlayan Kaymakam Fani, etüt merkezi öğrencileriyle bir süre sohbet etti.

Van'ın Erciş Kaymakamı Ramazan Fani, etüt merkezlerinde eğitim gören SBS öğrencilerinin çeşitli liseleri kazanması dolayısıyla gurur duyduklarını söyledi. Kaymakam Fani, öğrencilerin SBS’ye hazırlanmasında emeği geçen idareci ve öğretmenleri de tebrik etti. Çeşitli liseleri kazanan öğrencilere uyarılarda bulanan Fani, kendilerini iyi yetiştirmeleri, topluma faydalı birer birey olmaları yönünde tavsiyelerde bulundu.
Etüt merkezi çalışmaları hakkında bilgi alan Fani, bu merkezlerin dersaneye gidemeyen öğrenciler için birer fırsat olduğunu, etüt merkezlerinin başarılarının her geçen gün arttığını vurguladı.
Bu yıl ilçede etüt merkezlerine giden öğrencilerden 5'i fen lisesi, 13'ü Anadolu öğretmen lisesi, 22'si Anadolu lisesi, 10'u meslek lisesi, 5'i sağlık meslek lisesi, 10'u Anadolu imam hatip lisesini kazandı.

Ziyarette Erciş Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Önder Beyaztaş, Erciş Eğitimciler Derneği Başkanı Hüsnü Siyah ve öğrenciler hazır bulundu.