The Sims 3 Town Life paketi raflarda

The Sims 3 Town Life satışa çıktı. Yeni saç ve giysiler ile Sim'inizi, yeni yerel mekanlar ile mahallenizi daha da güzel hale hetirin.

The Sims 3 Town Life paketi raflarda
Arsanızdan “işyerine kiralık” tabelasını kaldırın, artık şehirde Sim’inizin keşfedebileceği daha çok mekân var. Geçen ay duyurulan, bugün satışa sunulan The Sims 3 Town Life Stuff paketi sayesinde Sim’iniz Pazar öğlenini mahallesinde yeni yerler gezip kendine yeni bir tarz yaratarak geçirebilecek.

Sim’inizin parka götürün ve bungalov oyun alanı setiyle oynamasını seyredin. Kaydıraklar, havuzlar ve daha fazlası sayesinde Sim’iniz oyun oynayarak saatler geçirecek. Sim’inizi yeni Çamaşırhaneye götürerek giysilerinin temiz olmasını sağlayabileceksiniz. Kim bilir, orada yeni Sim’lerle bile tanışabilirler. Çamaşırlarını evde yıkamak isteyen Sim’ler ise evlerine çamaşır ve kurutma makineleri satın alabilecekler. Yeni saç stillerinden yeni giysilere, The Sims 3 Town Life Stuff Sim’lerinize evde ve şehirde kullanabilecekleri rahat ve günlük yaşam tarzını yaratması için gerekli araçları sunacak.