Gaziantepil Özel İdaresi Kadrosunu Güçlendirdi

Gaziantep İl Özel İdaresi, Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) ile 2 İnşaat Mühendisi, 1 Bilgisayar Mühendisi, 1 Avukat, 1 İnşaat Teknikeri, 1 Harita Kadastro Teknikeri ve 1 Veri Hazırlama Memuru olmak üzere 7 personelin ile kadrosunu güçlendirdi.

Özel İdare yetkililerinden yapılan açıklamada, gelen personelin puanlarının 85 ve üzeri olduğu ifade edildi. Son yıllarda Özel İdarelerin görev alanlarının genişlemesi, tüm toplum kesimlerine hizmet eden etkin kurumlar haline gelmesi kapsamında Gaziantep İl özel İdaresi de yükselen Gaziantep`in performansı kapsamında sürekli yükselen bir grafik içerisinde olup, memur adayları tarafından tercih edilen bir kurum haline geldi

Öte yandan personelin İş Sağlığı ve Güvenliği yönünden yaşayabileceği sıkıntıları en aza indirmek için bir işyeri hekimi ile protokol imzalandığı ve idarede profesyonel bir şekilde hizmet vermeye başladığı kaydedildi. Bu sayede Özel İdare işçilerinin iş sağlığı ve güvenliği açısından düzenli ve periyodik bir şekilde eğitime tabi tutulacakları ifade edildi.
Kaynak: İHA