Av Sırasında Öldürülen Şahsın Cenazesi Toprağa Verildi

Aydın`ın Kuşadası ilçesinde av sırasında domuz sanılarak çiftlik çalışanı tarafından vurulan genç işadamı, gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

Av Sırasında Öldürülen Şahsın Cenazesi Toprağa Verildi
Yaklaşık 20 yıldır ailenin yanında çalışan A.O. (47) tarafından mısır tarlasında domuz sanılarak yanlışlıkla vurulan Kuşadası`nın dünyaca tanınmış restoranı Kazım Usta Restoran`ın sahiplerinden Ali Arıkan ile Atatürkçü Düşünce Derneği Kuşadası Şubesi İkinci Başkanı Adalet Arıkan`ın 33 yaşındaki oğlu Asil Kazım Arıkan, Kuşadası`nda toprağa verildi. 8 ay önce Kervansaray Otel`de dillere destan bir düğünle evlenen ve dün talihsiz bir şekilde hayatını kaybeden Asil Kazım Arıkan`ın cenaze töreninde gözyaşısel olup aktı

EŞİ CENAZEYE "SENİ SEVİYORUM" YAZILI ÇELENK GÖNDERDİ Asil Kazım Arıkan için ilk tören, Kuşadası Hanım Camii`nde yapıldı. Kalabalık bir vatandaş topluluğunun katıldığı cenaze töreninde ailesi ve sevenlerinin yanı sıra Kuşadalılar da son yolculuğunda çevresinde çok sevilen Asil Kazım`ı yalnız bırakmadı. Cenazede Asil Kazım`ın eşi Deniz Çoban, babası Ali, annesi Adalet, Malta`dan gelen ablası Aslıhan, kardeşi Nagehan ile yakın akrabaları ayakta güçlükle dururken, yakınları tarafından teskin edilmeye çalışıldı. Cenazede sinir krizleri geçiren eşi Deniz Çobanbaygılık geçirdi ve kendisine 112 acil servisi ambulansında müdahale yapıldı. Eşi Deniz Çoban`ın üzerinde "Seni Seviyorum" yazan çelenk göndermesi dikkat çekti.

GÖZYAŞLARI ARASINDA TOPRAĞA VERİLDİ Cenazede Kuşadası Belediye Başkan Vekili Murat Saraç, Kuşadası Ticaret Odası Başkanı Serdar Akdoğan, TÜRSAB Kuşadası Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Bülent İlbahar, Kuşadası Şoförler Odası Başkanı Hüsnü Öten, AK Parti İlçe Başkanı Ali Kara, CHP İlçe Başkanı Mehmet Gürbilek, turizmciler, çeşitli otellerin ve şirketlerin yöneticileri, siyasi partilerin temsilcileri, esnaf ve kalabalık bir vatandaş topluluğu hazır bulunurken; cenaze namazı yollara taştı. Asil Kazım Arıkan`ın cenazesi, Hanım Camii`ndekılınan cenaze namazının ardından, Kuşadası Adalızade Mezarlığı`nda gözyaşları arasında toprağa verildi.

A.O.: "HALA İNANAMIYORUM, BU DOĞRU OLAMAZ" Kazayla patronunun oğlunu domuz sanarak vuran A.O. olaydan sonra Selçuk jandarma ekipleri tarafından gözaltına alınmıştı. Jandarmadaki işlemlerin ardından mahkemeye sevk edilen 45 yaşındaki A.O. dün tutuklanırken, verdiği ifadede, Asil Kazım`ın elinde büyüdüğünü belirterek, sinir krizleri geçirdi. İfadesinde olayı anlatan A.O., "Mısır tarlasına zarar veren domuzları öldürmek için pusuya yatmıştık. Bir süre sonra Asil sigara içmek için pusudan ayrılmış. Mısır tarlası içindeki hareketlenmeyi domuz sandım.Ağzında da sigara varmış. Ben sigarayı domuz gözü sandım ve elimdeki tüfeği ateşledim. Domuzu vurduğumu sanarak koşarak oraya gittim ve yerde kanlar içinde yatanın Asil Kazım olduğunu gördüm. Dünyam başıma yıkıldı. Kendimi toparlayıp hemen ambulansı aradım. Hala bu olay nasıl oldu inanamıyorum. Yaşadıklarım doğru olamaz" dedi

KAZIM USTA RESTAURANT`IN VARİSİYDİ Asil Kazım Arıkan, Kuşadası`ndaki dünyaca ünlü Kazım Usta Restaurant`ın varislerindendi. Kuşadası`nda çok sevilen 33 yaşındaki genç işadamı Asil Kazım Arıkan, uzun süre birlikte olduğu Deniz Çoban Arıkan (27) ile 8 ay önce Kervansaray Otel`de dillere destan bir düğünle evlenmişti.
Kaynak: İHA