Ödemiş Belediyespor Basketbol Okulu Çalışmalarını Sürdürüyor

Ödemiş Belediyespor Basketbol Okulu, okulların kapanmasının ardından yaz dönemi çalışmalarına hız verdi. 2 ay boyunca yaz dönemi çalışmalarını gerçekleştirecek olan Ödemiş Belediyespor Basketbol Okulunda 25 kız ve erkek öğrenci Antrenör Murat Akçıl gözetiminde Endüstri Meslek Lisesi Spor Salonu‘nda idmanlara çıkıyor.

Ödemiş Belediyespor Basketbol Okulu Çalışmalarını Sürdürüyor
1997-2004 arasında doğan öğrencilerin katıldığı Ödemiş Belediyespor basketbol okulu yaz dönemi çalışmalarının ardından kış döneminde de çalışmalarına devam edecek. Yaz dönemi sonunda yapılacak değerlendirmeye göre yeterli görülen öğrenciler Ödemiş Belediyespor basketbol şubesi altyapı kategorilerinde forma giyebilecek. Geleceğin basketbolcularını yetiştiren basketbol okulunun kayıtları da devam ediyor.

Hedeflerinin en alt yaş grubundan itibaren öğrenci seçerek yetiştirmek olduğunu belirten Antrenör Murat Akçıl, “1997 ve 2004 arasında doğan öğrencilerimizin katıldığı yaz okulumuzda temel amaç çocuklarımıza basketbolu kurallarıyla öğreterek bilinçli sporcular olmalarını sağlamak. Basketbolu her yönüyle öğrenecek olan öğrencilerimizin içinden yapacağımız değerlendirmelere göre altyapı liglerine takım çıkartmak istiyoruz. Çalışmalarımız büyük bir uyum ve istek içerisinde devam ediyor. Basketbolu seven çocuklarımızı basketbol okulumuza bekliyoruz” dedi.

Kaynak: İHA