Aziz Yıldırım'a Gözaltı Kalktı

Günlerdir gündemi sarsan Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım hakkında futbolda şike iddialarına ilişkin soruşturmada alınan gözaltı kararı kaldırıldı.Aziz Yıldırım sağlık gerekçesi ile gözaltında tutulmayacak.

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım hakkında futbolda şike iddialarına ilişkin soruşturmada alınan gözaltı kararı kaldırıldı.

Alınan bilgiye göre,Aziz Yıldırım'ın avukatları, müvekkillerinin sağlık durumuna ilişkin raporu bugün özel yetkili İstanbul Cumhuriyet Başsavcıvekilliğine sundu.

Soruşturmayı yürüten özel yetkili İstanbul Cumhuriyet Savcısı Mehmet Berk, söz konusu raporu inceledikten sonra, Yıldırım hakkındaki gözaltı kararını kaldırdı.

Ayrıca İstanbul Üniversitesi Kardiyoloji Enstitüsü'nden yapılan açıklamada Aziz Yıldırım'ın sağlık durumunun iyi olduğu ancak bu gece hastanede kalacağı açıklandı.Aziz Yıldırım'ın halen tedavi gördüğü İstanbul Üniversitesi Kardiyoloji Enstitüsü'nde bir polis memurunun beklediği, iyileşmesinin ardından ifade vermek üzere adliyeye çağrılacağı öğrenildi.
www.fenerbahce.org'dan Açıklama:

Aziz Yıldırım'a Gözaltı Kalktı

İstanbul Özel Yetkili Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturma kapsamında gözaltına alınan Başkanımız Aziz Yıldırım'ın gözaltı kararı, sağlık sorunları nedeniyle kaldırıldı.

İstanbul Üniversitesi Kardiyoloji Enstitüsü'nde anjiyografisi çekilen ve aynı hastanede gözlem altında tutulan Başkanımız Aziz Yıldırım'ın şu an için ifadesine başvurulmayacak. Başkanımız Emniyet Müdürlüğü'ne de götürülemeyecek. Hastanede tedavisi boyunca iyileşene kadar kalacak olan Aziz Yıldırım, iyileştikten sonra soruşturmayı yürüten savcıya ifade verecek.

Futbolda Şike Soruşturmasına dair Tüm Gelişmeler için
TIKLAYINIZ