Gaziantep Polis Myo Müdürü Metli, Gto‘yu Ziyaret Etti

Gaziantep Polis Meslek Yüksek Okulu Müdür Vekili Osman Metli, Gaziantep Ticaret Odası‘nı (GTO) ziyaret etti.

Gaziantep Polis Myo Müdürü Metli, Gto‘yu Ziyaret Etti
Metli, ziyarette GTO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aslan ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi. Ziyarette konuşan GTO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aslan, Oda olarak emniyet teşkilat ile uyum içerisinde çalıştıklarını, imkanlar çerçevesinde her türlü desteği sunduklarını dile getirdi. "Polis, adalete açılan ilk kapıdır" diyen Başkan Aslan, “İnsanlar adalet aradıklarında ilk olarak polise başvuruyorlar. Adalet dağıtan kişilerin yaşam koşulları iyi olmalı ki, adalette sapma olmasın. Biz Gaziantep iş dünyası olarak güvenliğin ve huzurun olmadığı bir ortamda üretimin ve ticaretin de olamayacağı inancını taşıyoruz. O nedenle, tüm emniyet güçlerimizin görevlerini en iyi şekilde yapabilmelerine olanak sağlamak üzere, çalışma ortamları ve şartlarının iyileştirilmesi için üzerimize ne düşüyorsa yapmaya hazırız” diye konuştu.

Gaziantep Polis Meslek Yüksek Okulu Müdür Vekili Osman Metli de, Gaziantep‘in her alanda rüştünü ispat etmiş, özellikle ticaret ve sanayideki gelişimi ile örnek alınan bir şehir olduğuna dikkat çekti. Gaziantep‘in terör ve asayiş olayları bakımından da Türkiye‘nin birçok ilinden daha iyi durumda olduğunu dile getiren Metli, “Kentteki huzurun tesisinde siz değerli iş adamlarımızın katkısı yadsınamaz. Sizler yatırımlarınız ve sağladığınız istihdam ile kentte yaşanabilecek birçok olumsuzluğun önüne geçiyorsunuz. Bu nedenle her türlü takdiri hak ediyorsunuz” dedi.

Metli, ziyareti sırasında Gaziantep‘e yaptırılması planlanan bin 500 öğrenci kapasiteli yeni okul binası için de destek istedi. Şuan faaliyet gösterilen 420 öğrenci kapasiteli polis okulu binasının ihtiyaca cevap veremez hale geldiğini ifade eden Metli, “Nüfus yoğunluğu bakımından Gaziantep‘ten daha küçük olan illerde bile yaklaşık bin öğrenci kapasiteli okul binaları var. Bizim amacımız, kız öğrencilerimizin de eğitim alabilecekleri, daha büyük ve modern bir okul binasında öğrencilerimizi yetiştirmek. Bununla ilgili girişimlerimizi ilgili makamlara yaptık. En kısa sürede yeni okul binamızın inşasına başlayacağız. Sizlerden bu süreçte bizleri yalnız bırakmamanızı istiyoruz” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA