Bakan Bağış Alanya‘da Restoran Açılışına Katıldı

Avrupa Birliği (AB) Bakanı Egemen Bağış, Antalya‘nın Alanya ilçesinde bir restoranın açılışını yaptı. Bağış, daha sonra Alanyaspor Kulübü‘nü ziyaret etti.

Alanya‘da ziyaretlerini sürdüren Avrupa Birliği Bakanı Egemen Bağış, Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi (AKPM) Başkanı Mevlüt Çavuşoğlu ile birlikte, Cevat Uçar Seyitoğlu‘na ait Seyitoğlu Şark Sofrası adlı restoranın açılışına katıldı. Bakan Bağış, açılış nedeniyle işletme tarafından yaptırılan 2 metre uzunluğundaki Adana Kebabının tadına baktı. Bağış ve beraberindeki heyet, daha sonra Alanyaspor Kulübü‘nü ziyaret etti. Kulüp Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Bakan Bağış,

"Alanyaspor, AKPM Başkanı Mevlüt Çavuşoğlu sayesinde Avrupa‘nın her tarafından tanınmaktadır. Alanyaspor köklü bir kulüptür. Kulübe destek sağlanması ve bulunduğu zor durumdan kurtarılması amacıyla Sayın Çavuşoğlu gittiği her yerde destek istiyor. Ben de bundan sonra Alanyaspor‘un menfaati için çalışacağım" dedi.

AKPM Başkanı Çavuşoğlu da, Alanyaspor‘un deplasmanlara giderken kullanacağı bir otobüs temin edilmesi için Bakan Bağış‘tan destek istedi. Çavuşoğlu, kulübe katkı sağlamak için 100 adet kombine bilet satın aldı. Çavuşoğlu ve Bağış, kulübün eski başkanları ile de bir toplantı yaptı. Kulübün onursal üyesi yapılan Bağış‘a, 10 numaralı ve adının yazılı olduğu forma hediye edildi. Bakan Bağış, daha sonra Antalya‘ya hareket etti.

Kaynak: İHA